sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Lapsimessut 2018

Viikko sitten olin lapsimessuilla. Olin niin innoissani, kuin pikkulapsi karkkikauppaam päästyään. Ihanaa vastapainoa arjelle, sain unohtaa kaiken stressin ja hömpötellä ihanassa vaatehöpsön kuplassani koko päivän! 

Miten vapauttavaa olikaan olla liikkeellä naistenkesken, ei lapsia, ei miehiä! Lähdimme messuille 5 naisen voimin ja reissu oli oikein onnistunut. Kukaan ei kiukutellut tai valittanut väsymystään tai huomannut pissahätäänsä kaksi minuuttia sen jälkeen kun tarvetta vessakäynnille oli kysytty, heh. Välillä kuljimme porukalla, välillä hajaannuimme kukin haluamaansa suuntaan ja sitten taas treffattiin sovitussa paikassa, sovittuun aikaan. 

Pääsääntöisesti minä en pidä shoppailusta, enkä ihmispaljoudesta, mutta lapsimessuilla rakastan shoppailua, eivätkä ihmisetkään häirinneet yhtään, hassua. Miksi näin, jaa a, ehkä siksi että tiesin löytäväni paljon ihanuuksia ja messuja olin odottanut jo kauan!

Olin listannut muutamia asioita, joita halusin ostaa messuilta. Jo viime vuonna pähkäilin Nuppuprint Companyn pisteellä, ostaisinko yhden ihanan käsilaukun itselleni. Se jäi sillä kertaa ostamatta. Tänä vuonna halusin laukun itselleni! Olen aivan rakastunut Nuppuun! 

Minulla on vanhanaikainen tapa, pitää vieraskirjaa, mutta nyt se alkaa olla kirjoiteltuna täyteen. Kun muistin, että Nuppu tekee myös kovakantisia muistioita ja vihkoja, päätin että seuraava vieraskirjamme tulisi Nupulta. Päätin ostaa myös kaksi vihkoa. Toinen vihkoista on jo käytössä, sinne kirjoittelen kaikki tiedot tilauskakuistani, näin ne pysyvät tallessa ja voin halutessani palata niihin.
Lapsimessut suorastaan pursuavat ihania lastenvaatteita, ei siis varmaan yllätä, että niitäkin kotiutui meille messuilta.
Metsola on meille ennestäänkin tuttu ja tykätty vaatemerkki, sieltä tytölle kotiutui ihana pusero suloisilla frilloilla.


Ommellinen oli minulle uusi tuttavuus ja se vei sydämeni, niiiin ihania kuoseja etten kestä! Valmiina vaatteena heiltä ostin tytölle ihanan 3/4 hihoilla varustetun mekon/tunikan, jossa on keppiheppa-aiheinen kuvitus.
Ommellinen myy myös kankaita. Kaikki Ommellisen kuosit syntyvät suomalaisten suunnittelijoiden käsissä ja vaatteet ommellaan Jyväskylässä.

En malttanut olla ostamatta roosapohjaista mustekupla-kangasta. Äitini pääsee taas ompelemaan.
Vanha tuttuni PaaPii Desing oli myös jälleen messuilla. Jokin aika sitten kävin PaaPiin Pop Up kaupassa Hyvinkäällä, joten heiltä ei ollut nyt tarvetta isompiin ostoksiin. Yksi Sennin toive oli kuitenkin toteutettava, mäyräkoirakangas. Päiväkodissa on laulettu viisaista mäyräkoirista ja se on ollut yksi tyttömme lempparilaulu jo pitkään. Pop Upissa Senni ihastuikin mäyräkoirakankaaseen, mutta emme sillä kertaa ostaneet kyseistä kangasta. Nyt päätin ostaa pienen palan kangasta, josta voisi tulla vaikka t-paita kesäksi.


Tämän enempää en vaatteita/kankaita ostellut. Xylitolipastillimme olivat päässeet loppumaan, joten lupasin tytölle että tuon Hammaskeijun pastilleja messuilta. Niitä on tulossa meille Sennin siskolta, partion kautta, mutta niiden saaminen kestää vielä, joten ostin muutaman pussin messuiltakin. Tällä kertaa otin seuraavanlaiset maut: metsämarja, luomumustikka ja lakritsi. Hammaskeiju: Enemmän ksylitolia ja maistuvia makuvaihtoehtoja, vähemmän lisäaineita. Tuotteissamme ei käytetä liivatetta eikä muitakaan eläinperäisiä aineita. Ostin myös kesää ajatellen edullisesti lasten aurinkorasvaa. Nyt olemme aurinkorasvan osalta varautuneet kesään.
Messuilla näkyi monia tuttuja tuotteita ja yrityksiä, mutta oli mukava tutustua myös uusiinkin tuttavuuksiin. Ihana huomata että lisää suomalaisia ekologisia vaatemerkkejä on tullut, hyvä hyvä, näitä on ilo kannattaa.

Messuilla shoppailu on isossa roolissa, mutta tätäkin ihanampaa oli päästä moikkaamaan blogin kautta tutuksi tullutta Terhiä, joka kirjoittelee Äiti ja Melukylän lapset blogia. Niin iloinen ja aito ihminen, häneen on ollut ilo tutustua. <3

Messut olivat meidän osaltamme oikein onnistuneet. 
Ensivuonna taas uudestaan!

1 kommentti: