maanantai 19. maaliskuuta 2018

Yllätyspaketti Sumulle

Kun seuraa jonkun blogia vuosia (ja hän kenties vastavuoroisesti seuraa sinun blogiasi), oppii blogin pitäjästä melko paljon asioita, voi sanoa että heistä muodostuu blogiystäviä. 
On ihanaa kun voi myötäelää toisen elämänkäänteitä. Kun elämässä tulee mutkia matkaan, haluaa toista lohduttaa ja kun kuule toisen ilouutisia, haluaa niistä iloita yhdessä. Nopeasti sitä löytää yhdistäviä tekijöitä ja samoja kiinnostuksenkohteita ja bloginseuraamisesta tule osa arkirutiineja.

Olen seurannut jo vuosia Terhin blogia ja hän on kertonut ilouutisen blogissaan, heille syntyy keväällä tyttövauva! Tämän luettuani, valtasi minut pakottava tarve tehdä heidän pikkuiselleen, Sumulle, jotain.
Oli päästävä lankaostoksille ja ensin syntyi kahdet tumput, sitten myssy ja lopuksi vielä pöllö-soittorasia.


Vaikken mikään mestari olekaan kutomaan ja virkkaamaan, oli ihana uppoutua iltaisin käsitöiden maailmaan ja miettiä sitä pientä nyyttiä, jolle ne tulisivat. Nämä olen tehnyt ajatuksella ja rakkaudella. 
Oli ihana pohtia, mitä paketin saaja mahtaa tuumia tekeleistäni. Kun postitin valmiin paketin, jännitin lähes viikon, millaisen vastaanoton se saa. Tosin sen kyllä jo tiesin, että Terhi osaisi arvostaa käsitöitä, mutta oli ihanaa huomata kuinka iloiseksi ne hänet tekivät ja kuinka paljon hän niistä piti. Ilahduttamisen ilo, se on ihana tunne.

Käytin Sennin Erik-nukkea mallina kun halusin sovittaa myssyä ja tumppuja, heh.

Joko seuraat minua instagramissa? 
Linkki instagramtililleni on tässä
Sieltä löytyy mm. video tuosta soittorasiasta.
2 kommenttia:

  1. Tämä oli kyllä niin ihana yllätys.♥
    Oot niin mielettömän taitava.♥ Mä en varmaan koskaan saisi tuollaisia aikaiseksi, enkä ainakaan noin kaunista jälkeä.

    VastaaPoista