perjantai 23. maaliskuuta 2018

Suunnitelma A, B, C vai sittenkin D

Huh, millä rytinällä asiat ovatkaan menneet eteenpäin. Mutta onhan näitä uusia tuulia jo odoteltukin, joten antaa rytistä vaan, olen valmis!


Olen ollut nyt kolme viikkoa uravalmennuksessa. Valmennus oli todella hyvä ja hyödyllinen. Paljon tuli opittua uutta, sain hieman erilaisia näkökulmia asioihin ja valmentajien avulla pääsen elämässäni eteenpäin. Valmennuksen viimeinen päivä olisi ensi kuun loppupuolella, mutta minun valmennukseni päättyikin jo tänään.

Uravalmenneksen aikana minulla oli monta eri suunnitelmaa. Osa suunnitelmista loppui lyhyeen kuin kananlento, tajutessani etteivät ne olleet minua varten.
Sitten tuli uusi suunnitelma, joka alkoikin edetä mutta tajusin, ettei se veisi minua haluamaani suuntaan, jos lainkaan minkäänlaiseen suuntaan, pitkällä tähtäimellä.

Noh, sitten taas uutta suunnitelmaa kiikariin ja sitä kohti. Vielä viikko sitten olin tämän suunnitelman kannalla ja olin jo aika varma, että etenen tätä kohti. Kunnes tapahtuikin täyskäännös! Maanantaina sain kuulla vielä yhdestä mahdollisuudesta ja siihen olisi tartuttava heti, ennen kuin olisi liian myöhäistä.

Valmennuksen alussa sanoin, etten olisi valmis menemään kouluun. Kuinkas kävikään! Minä aloitan maanantaina koulutuksen, heh! Niin se mieli vain muuttuu. Tämän kevään vietän koulussa, jännä nähdä mihin sen avulla pääsenkään.

Pää on melko pyörällä, suunnitelmat vaihtuivat useampaan kertaan ja viime hetkellä kaikki kääntyikin aivan toisin. Olen innoissani, minulla on aika vahva tunne, että tämä on se minun juttuni.
Palailen varmasti myöhemmin kertomaan koulusta ja sen kulusta lisää.Tässä pieni vihje uusista tuulistaniIhanaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Oi miten jännää! Tsemppiä ja kaikkea hyvää uusiin haasteisiin!!

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka mahtavaa!♥ Vihjeen perusteella vaikuttaa niin sun jutulta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon kans että on se mun juttu. 😊

   Poista
  2. Mä uskon kans että on se mun juttu. 😊

   Poista