lauantai 24. maaliskuuta 2018

Havumaja

Vanhempani ovat innokkaita puutarhaihmisiä, he hoitavat pihaansa jatkuvasti ja sen ilme muuttuu aina tarpeiden mukaan. Tänä keväänä pihalta on kaadettu melkoinen määrä puita, uusien suunnitelmien tieltä. Tänään menimmekin mummulaan risusavottaan.

Osa kaadetuista puista oli havupuita.
Vanhempani olivat saaneet ihanan ajatuksen, havuista tulisi kiva maja lapsille. Tänään sitten rakentelimme majaa ja siitä tuli kyllä tosi ihana! Nuo meidän pienet mahtuvat seisomaankin majan sisällä.
Oli mukavaa päästä itsekin rakennuspuuhiin, vaikka takki ja hanskat ovatkin nyt pihkassa. Ulkona vierähti useampi tunti helposti. En kyllä uskonut, että majasta tulisi näin hieno, kyllä siellä nyt kelpaa leikkiä.


Nämä ovat niitä ihania lapsuusmuistoja, joita lapset saavat mummulassa ja joita voivat isompinakin muistella. Varmasti tulevat muistamaan kuinka rakennettiin majaa yhdessä ja miten monia leikkejä siellä saavatkaan leikkiä serkusten kesken.
Mieleen tulee omia lapsuusmuistoja, kuinka leikimme tuolla samalla pihalla sisarusten kesken. Nyt osalla meistä on omia lapsia ja olen niin iloinen että hekin saavat leikkiä tuolla samalla pihalla ja kerätä ihania lapsuusmuistojaan. Lapsilla on kyllä uskomattoman ihana mummula, kiitos siitä kuuluu vanhemmilleni. On onni, että vanhempani ovat vieläkin siinä kunnossa, että jaksavat touhuta lastenlastensa kanssa kaikenlaista. Olen iloinen siitä, että heiltä löytyy intoa ja halua olla osa lastemme elämää aktiivisesti, tämä ei ole itsestään selvyys. Kiitos äiti ja iskä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti