perjantai 2. kesäkuuta 2017

K-18 polttarikakku

Varoituksen sananen, tämä postaus sisältää kuvia, jotka eivät sovellu lapsille, eikä henkilöille jotka saavat kukkia hattuunsa alapäähuumorista. ;)

Miten minusta tuntuu, että saan melko erikoisia kakkutilauksia. Nyt tuli nimittäin jo kolmas kakkutilaus, jonka aiheena on noooh...ihmisen intiimein alue. Minulta on aiemmin tilattu jo kakut, jotka kuvaavat naisen härpäkkeitä ja miehen härpäkkeitä. Nyt haluttiin polttarikakku, joka kuviaisi, ei vain miehen härpäkkeitä, vaan koko torsoa!

Täytyy myöntää, että jonkinlainen epäusko omiin taitoihin iski jossain vaiheessa. Mitä jos en osaakaan, mitä jos siitä ei tunnista mitä se esittää. Ei auttanut kuin kokeilla.

Päädyin tekemään kakkuun valkosuklaakreemin. Sokerimassalla en uskaltanut alkaa soveltamaan, näin isoon ja muodokkaaseen kakkuun sen laittaminen ei olisi kovin helppoa, ensin pitäisi harjoitella.

Kakkuun haluttiin mauiksi suklaa ja valkosuklaa. Teinkin liivatteettoman suklaamoussen valkosuklaahipuilla. Pohjat kostutin mansikkamehulla, jotta kakkuun tulisi raikkautta.

Viimeinkin koitti hetki, jota olin odottanut ja joka minua hirvitti, kakun kasaaminen!
Olin tehnyt kakkua varten valmiiksi kaavat, joiden avulla leikkasin kakkupohjat.

Yllättävän helposti torso muokkautui ja minusta siitä, kaikkine härpäkkeineen, tuli tunnistettava. Toiveena oli "hieman tummempi hipiäinen" ja siksi laitoin valkosuklaakreemin joukkoon kaakaojauhetta, jotta sain halutun värin aikaiseksi.


Noh, mitäs sanotte? Miltä näyttää?

Tässä kreemi juuri levitettynä, siitä kiiltävä pinta.
Jääkaapissa kreemi jähmettyy ja saa mattamaisen pinnan.

Just ja just mahtui laatikkoon, valmiina lähtöön. :D
Kreemikin ehtinyt jähmettyä.4 kommenttia:

 1. Eiiiih, mahtava kakku :D :D

  Siusta alkaa tulla mieleen Simpsonien Marge, josta yhdessä jaksossa tulee vähän vahingossa suosittu eroottinen leipuri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaaa! :D :D :D
   Ei vitsi, mikä mielikuva! Ehkä mun tulevaisuuden ammatti onkin eroottinen leipuri. :D

   Poista