keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Sydämelliset Noshit

Pidin noin puolitoista viikkoa sitten Nosh vaatekutsut, ystävänpäiväteemalla. Ihana syy pitää kutsut, kutsua ystäviä kylään, leipoa ja laittaa kotiin hiukan hempeitä kukkia ja ihastella ihania vaatteita.
Tällä kertaa kutsuilleni tuli ennätysmäärä vieraita, kiitos kaikille osallistuneille! Tupa oli täynnä, mutta hyvin mahduimme kaikki vaaterekin ympärille. Sennikin sai lapsivieraita seurakseen.

Voi että mitä ihanuuksia uutuusmallistossa jälleen oli! Minä tykästyin kovasti Joutsen kuosiin!
Tilasinkin kyseisellä kuosilla varustetut legginsit itselleni ja Sennille, ensimmäiset samisteluvaatteemme. ❤
Samalla kuosilla tuli tilattua Sennille myös kaunis keltainen mekko, miten niin jo kevättä rinnassa, heh.
Näiden lisäksi tilasin itselleni vielä iiihanan Juhla tunikan. Sen malli on vaan niin hyvä, kuosi ja väri ihanat ja taskuista iso plussa! Tästä taitaakin tulla minun lempitunikani. Nämä kuvat ovat Noshin, näet ne kokonaisuudessaan täältä.

Tarjottavia tein runsaasti, sillä vieraitakin oli vähintään tuplaten aikaisempiin kutsuihin verrattuna. Hiukan pohdin, riittävätkö tarjottavat, mutta hyvin riitti, jäi ylikin.
Tein jälleen tarjottavat gluteenittomina ja laktoosittomina. Näiden aikaisempien tuttujen allergioiden lisäksi tällä kertaa oli otettava huomioon myös pähkinä- ja manteliallergia. Lisäksi tuorejuusto, ilman uunissa käyntiä, oli jätettävä pois. Uusin suositus neuvolasta odottaville äideille sanoo, ettei edes pastöroituja tuorejuustoja suositella elleivät ne ole käyneet uunissa.


Tarjosin suolaisena kinkkupiirakkaa, jossa oli aurinkokuivattutomaatti-tuorejuustoa. Lisäksi oli pikkunakkeja & tomaatteja sydämenmuotoisina.
Makeiksi tarjottaviksi tein pumpulikakkua sitruunarahkakuorrutteella, korvapuustijuustokakkua ja marenkeja. Kaupan hyllystä ostin lisäksi vielä minivaahtokarkkeja ja lapsille keksejä.

Kutsut menivät oikein mukavasti, niistä jäi hyvä fiilis. Erityisen iloinen olen siitä, että niin moni osallistui ja tuli paikalle. Olen tainnut jäädä koukkuun vaatekutsuihin, mutta en pidä sitä mitenkään pahana asiana. Tälläiset irtiotat arjesta ovat mukavia, etenkin kun silloin pääsee näkemään ystäviäkin.


Hei muuten, minut löytää nykyään myös instagramista nimellä _n_i_n_n_i_

Blogin kirjoittelu on nyt hiukan harventunut, mutta tuolta instagramista löytää kuvia useammin.

2 kommenttia:

 1. Ihanat tarjottavat, ja oi, Noshit olivat taas ihania! Miullakin on samat joutsenlegginssit, tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😊
   Joutsenkuosi on kyllä niin ihana.

   Poista