perjantai 24. helmikuuta 2017

K-18 kakku osa 2

Joku saattaa muistaa millainen oli ensimmäinen K-18 kakkuni, sen pääsee katsomaan täältä.

Nyt sain tilauksen uudesta K-18 kakusta!

Nämä K-18 kakut eivät sovellu herkkisten ja siveydensipulien silmille. Nämä eivät myöskään ole mitään lastenkakkuja. Kehoitankin heitä vaihtamaan johonkin toiseen postaukseen tässä vaiheessa.

Sain tilauksen nimellä pippelikakku. 
Aikatauluni oli varsin tiukka, sillä samaan aikaan olivat myös omat Noshkutsuni, joihin halusin leipoa. Hyvällä suunnittelulla ja aikatauluttamisella sain kaiken kuitenkin tehtyä, vaikka flunssa meinasikin pilata kaiken, onneksi ehdimme parantua.

Pippelikakun mauksi haluttiin suklaa. Tein kakkuun suklaamoussen ja päällinen oli mansikkakreemiä.
Kakkua varten piirsin kaavat, jotta sain muotoiltua kakusta halutun muotoisen.
Loppupelissä kakku oli suht helppo saada muotoonsa, kuorruttaminen olikin hiukan haastavampaa mutta ihan ok sekin onnistui.


Tilaaja oli kakkuun oikein tyytyväinen. Hän vei kakun työpaikalleen kahvipöytään, oman syntymäpäivänsä kunniaksi. Kahvipöydässä oli kuulema naurua piisannut ja kakkua kehuttu herkulliseksi. Paras palkka kakusta on tyytyväinen asiakas, se antaa intoa jatkaa tätä rakasta harrastusta.

Ihan hauska saada välillä tällaisia erikoisempiakin kakkutilauksia. ;)

5 kommenttia:

 1. Ei hermunjee :D :D

  Jäin miettimään, että MIKSI kakun tilaaja halusi juuri pippelikakun? Onko hän urologi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Ei ole tietääkseni urologi. En sen enempää kysellyt syytä pippelikakulle, se ilmeisesti vain sopi hänen huumorintajulleen. Minä toteutin sen mitä toivottiin ja onhan tuo kieltämättä varsin hupaisa. 😜

   Poista