sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uutta vuotta

Nyt on vuosi 2017 toivotettu tervetulleeksi. Me juhlimme uutta vuotta vanhempieni luona. Pelailimme lautapelejä, söimme hyvin ja katseltiin/ammuttiin raketteja.
Tänään oli vuoden 2017 ensimmäinen päivä. Meillä se vietettiin leppoisasti, lasten kanssa mukavia puuhaillen.
Aamusta menin Sennin kanssa lähimetsään tutkimusretkelle. Tutkimme ja tarkkailimme hieman uusia paikkoja ja nautimme pikkupakkasesta ja hiljaisuudesta. Oli jotenkin ihanan hiljaista ja tyyntä. Vielä eilen paukkuivat ilotulitteet, mutta nyt ihmiset taisivat nukkua kodeissaan kun ulkona ei heti aamusta näkynyt kuin pari lenkkeilijää.

Senni löysi pari kaksihaaraista keppiä ja otti ne käteensä, kertoi olevansa rapu ja kepit toimittivat ravun saksien virkaa.
Senni innostui myös jäätyneistä vesilätäköistä, jokaisen lätäkön jää piti rikkia tai pilkkoa, niin kuin Senni itse sanoa. Rapuleikki vaihtui Frozenleikiksi, jäätä rikkoessaan tyttö leikki olevansa jäätä pilkkova mies ja lauloi leffasta tuttua laulua. :)Iltapäivällä haimme Vilman seuraamme ja lähdimme elokuviin, tyttöjen kesken. :)
Täällä pyöri viimeistä päivää Viiru ja Pesonen, paras joulu ikinä-leffa ja olihan se mentävä katsomaan. Olin pakannu hiukan purtavaa mukaan mm. maissinaksuja, jotta lapset saivat herkutella. 
Senni tosin ei malttanut elokuvan alussa syödä mitään, tuijotti niin keskittyneenä elokuvaa. Loppua kohden herkutkin maistuivat ja siskoa piti halia aina välillä. Me kaikki pidimme elokuvasta, siinä sai nauraa ja oli jännittäviäkin tilanteita. Oli kiva päästä fiilistelemään vielä joulua. Huomasin, että kumpikin tytöistä lauleli elokuvassa soivien joululaulujen mukana. Ihanat, rakkaat siskokset. <3Huomenna alkaakin taas arki, koulu ja päiväkoti ja minä menen töihin, iiik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti