perjantai 6. tammikuuta 2017

Ensimmäisen työviikon fiilikset

Nyt on ensimmäinen työviikko takana ja fiilis on huikea, mahtava, innostunut ja onnellinen. Minä niin viihdyn tuolla, voi kun saisin jäädä ainiaaksi!

Mikä tämä satumaisen ihana työpaikka sitten oikein on?! No sehän on iki-ihana käsityötarvikeliike, Pieni Nappipuoti (klik)! <3


Olen tainnut saada äidinmaidossa kiinnostuksen käsitöitä kohtaan. Varsin nuoresta pitäen käsityöt ovat olleet sydäntäni lähellä. Siksi olenkin ollut aivan täpinöissäni kun olen saanut viettää päiväni käsityötarvikkeiden ympäröimänä. :)

En ole koskaan ollut varsinaisesti mikään kutoja tai virkkaaja tyyppi, mutta viimeisen vuoden aikana olen innostunut ja opetellut virkkaamaan. Kesällä innostuin kutomaan, kun pienille vauvoille kerättiin tumppuja.
Nyt vastasyntyneille vauvoille kerätään sukkia. Sukat ovat suomen 100v kunniaksi sini-valkoisia ja jokainen tänä vuonna syntynyt vauva saa omat pikkuiset sukat. Olen päättänyt, että minäkin opin kutomaan sukkia ja voin kantaa korteni kekoon.


Olen sosiaalinen ja siksi pidän myös asiakaspalvelusta. On mielenkiintoista kuulla, mitä käsitöitä asiakkaat tekevät ja jopa nähdä valmiita töitä. Pyrin auttamaan taitoni mukaan. 
Paljon on tullut opittua jo uutta, joka päivä tulee monta uutta asiaa ja varmasti tulen oppimaan seuraavan 3kk aikana valtavan määrän uusia asioita. Haluan imeä kaiken mahdollisen tiedon itseeni, kuin pesusieni, hih.

Työviikko alkoi inventaariolla ja hyllyttämisellä. Pieni Nappipuoti nimittäin muutti juuri uusiin, isompiin tiloihin. Pääsin siis jollain tapaan pystyttämään puotia. :)
Toisena työpäivänäni olivat avajaiset! Jännittävä päivä, mutta hyvällä tavalla. Puodissa oli paljon iloista väkeä, puheensorinaa, lämmin tunnelma, uusia riemukkaita tuulia. Sain tutustua moniin uusiin ihaniin ihmisiin ja asioihin. 
Yksi hyvin mieleeni jääneistä asioista oli kehrääminen. Puodilla oli kehräysnäytöksiä, joissa pääsi seuraamaan kuinka ihana, vanha rukki pyöri ja kehrääjän omista lampaista kerätystä villasta syntyi lankaa.Avajaispäivänä tarjolla oli kahvia ja maikeita herkkuja, kasvomaalauksiakin sai! Minäkin sain oman kasvomaalauksen, nappejapa tietenkin. :D


Aivan ihana työpaikka, olen niin kiitollinen! Jos satutte olemaan Riihimäellä, niin poiketkaahan Pieneen Nappipuotiin. :)
Ja jos haluat osallistua sukkakeräykseen, voi valmiit vauvansukat tuoda puodille, ne toimitetaan sieltä perille. :)

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta paikalta ja ihanaa että viihdyt.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen kyllä onnekas kun tuonne pääsin. <3

   Poista
 2. Ihanaa, että viihdyt!

  Mie en ollutkaan koskasn kuullut tällaisesta ihanasta kaupasta, vaikka Riihimäellä tuleekin säännöllisesti käytyä. Pitää tulla tutustumaan!:)

  VastaaPoista