lauantai 31. joulukuuta 2016

Saadut DIY-lahjat

Olimme tainneet olla varsin kilttejä kun saimme niin ihania joululahjoja, niin itsetehtyjä kuin kaupasta ostettujakin!

Tässä saamamme DIY-lahjat.


Äitini oli jälleen neulonut kaikkea ihanaa! Minä sain villasukat, joiden kantapäissä on suloiset sydämet ja saman sävyiset lapaset. Tepolle äitini oli tehnyt hauskat pääkallotumput, sopivat tyyliin. :)


Sennille äitini oli ommellut hurmaavan herneprinsessa-seinävaatteen. Prinsessa nukkuu korkealla, värikkään patjapinon päällä. Alimmaisen patjan alla on tietenkin se kuuluisa herne, sängyn alta löytyy soma potta, hih.
Prinsessan saa otettua pois vuoteestaan leikkejä varten. Prinsessalla on virkattu kruunu ja jopa alushousut mekkonsa alla.


Nealta sain kauniin, puuhelmistä tehdyn, pannun alusen ja helmiripustimen. Olen aivan ihastunut näihin, niin kauniita ja selkeitä.
Tuohon helmiripustimeen aion laittaa äitini ompeleman kettu-käsipyyhkeen. Halutessaan helmiripustimeen voi laittaa vaikka talouspaperirullan tai sen voi ottaa vaateripustimeksi vaikka huiveille, varsin monikäyttöinen siis. :)
Jaana oli koristellut kynttilöitä servetein. Miten tavallinen valkoinen kynttilä voikaan muuttua ihan erinäköiseksi servetin avulla. Minä tykkään poltella paljon kynttilöitä, joten nämä ovat oikein mieluisat.


Jaana oli virkannut Sennille iiiihanan Alpo-kissan! Alpo on, Risto Räppääjä-elokuvistakin tutuksi tulleen, Nelli nuudelipään pehmokissa. Tämä Sennin Alpo on kyllä niin Alpon näköinen kuin olla ja voi! Senni ihastui tähän oitis ja niin itse asiassa minäkin. Kun Senni oli jouluaattona mennyt nukkumaan, hypistelin ja tuijottelin Alpoa vaikka kuinka kauan, se vain jotenkin lumosi minut. :D


Jaana on perinteisesti tehnyt lapsille joka joulu omat joulukoriteet. Tämän vuoden koristeet hän teki kutistemuovista.


Yksi yllättävä ja liikuttavakin DIY-lahjoista olivat Annikan teettämät dvdt. Annika oli teettänyt kaikki lapsuutemme aikaiset kotivideot dvd muotoon!
Siitä onkin aikaa kun olemme viimeksi katselleet omia lapsuusvideoitamme ja nyt se on mahdollista. Ihanaa, että ne ovat nyt kaikki tallella ja vielä katseltavassa muodossa. Pidämme ehdottomasti joskus leffaillan, jolloin katselemme yhdessä nuo dvdt.


Näin ihanat DIY-lahjat saimme. Minä niin pidän tästä lahjaperinteestä, itsetehdyissä lahjoissa on aina extraripus rakkautta ja ajatusta mukana. <3Annetaanko teidän perheessä DIY-lahjoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti