perjantai 28. lokakuuta 2016

Apua värin valintaan!

Tykkään kirppistellä, niin myyjänä kuin ostajanakin. Välillä tulee tehtyä oikein löytöjä. Tein tässä pari viikkoa sitten  huippulöydön, käyttökunnossa olevan aikuisten potkukelkan vaivaisella 10€lla!
Haaveilin potkukelkasta jo viimetalvena, mutta käytettynäkin ne maksoivat aina vähintään 40€. Nyt kun tämä 10€n potkuri tuli eteeni, oli se ostettava oitis!

Melkoinen homma oli saada potkukelkka mahtumaan autoon, en ollut edes ajatellut kuinka pitkät sen jalakset ovatkaan. Meinasin jo luovuttaa ja pelkäsin, että kaupat kaatuvat nyt tähän. Sinnikkäästi kuitenkin yritin vielä, kääntelin potkukelkkaa eri asentoihin, josko se kuitenkin mahtuisi jotenkin päin autoon. Onneksi sain sen lopulta mahtumaan farmarimalliseen autoomme, kun kaadoin osan penkeistä, huh.


Senni oli aivan innoissaan löydöstämme ja olisi halunut lähteä heti potkuttelemaan sillä. Lupasin, että kun lunta on maassa tarpeeksi niin menemme testaamaan potkukelkan.

Potkukelkka on oikein hyvässä kunnossa, vaikka se onkin vanha. Maalipinta siitä on kulunut ja ajattelinkin maalata sen uudestaan.
Senni haluaisi siitä sinisen, minä ehkä mintunvärisen tai vaaleanpunaisen tai harmaan tai keltaisen vai pitäisikö sittenkin säilyttää se punaisena, äh en osaa päättää!
Pyytäisinkin nyt teidän apuanne värin valinnassa. Minkä väriseksi minun pitäisi sinusta maalata potkukelkka?

Alan kallistua tähän väriin (capri), joka näkyy alla olevassa kuvassa. Mutta onko se liian pliisu? 


Haluaisin potkukelkasta sen värisen, ettei vastaa tulisi ihan heti samanväristä. Toisaalta tämä capri väri olisi lähellä niin Sennin toivomaa sinistä, kuin minunkin haavettani mintunvihreästä. Jostain syystä emmin vielä, joten apua!

Minkä värikseksi maalaan potkukelkkamme?!

8 kommenttia:

 1. Hyvä löytö. :)
  Maalaa kelkka kolmiväriseksi, siitä voisi tulla aika hauska, eikä vastaan tulisi heti samanlaista. Kelkan molemmat sivut samalla värillä, työntöaisa toisella värillä ja selän kohdalle osuva ohut puu kolmannella. Sitten istuinosaan kaikkia kolmea väriä vuorotellen. Harmaata, minttua ja sinistä, voisi tulla todella kivan näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten hauska idea, kiitos! Mietin että jos maalaisi kahdella värillä, mutta kolmella värillä voisikin tulla hauska! :)

   Poista
  2. Jään odottamaan millainen ihanuus kelkasta tulee. :)

   Poista
 2. Väikäs pitää potkukelkan olla...oli valintasi sitten mikä väri vaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en halua liian pliisua. Värejä on vain niin paljon etten osaa päättää. :D

   Poista
  2. Joo, en halua liian pliisua. Värejä on vain niin paljon etten osaa päättää. :D

   Poista
 3. Osta pari pikkupurkkia ihania maaleja ja maalaa yksi osa yhdellä, toinen toisella? Vai onko se sitten liikaa?

  Tai potkukelkka muuten siniseksi ja istuinosa sitten pinkiksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päädyn varmaankin maalaamaan kahdella tai kolmella värillä, kun en osaa valita vain yhtä väriä. :D

   Poista