keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Huonoa tuuria

Auton apukuskin ikkuna ei toimi, puhelin hukkaa kuvat (tästä syystä monta postausta jäänyt tekemättä), astis ei pese kunnolla (putsauksesta huolimatta), imurin säätönappulat ei toimi, kattokruunusta on enää kaksi ehjää lamppua ja olohuoneen kellostakin loppui paristot. Kaikki tuntuu lahoavan käsiin samaan aikaan. No jos ei näissä vielä mitään, niin sitten SILMÄLASIT HAJOAVAT! Olen kuin sokea myyrä ilman laseja. 

Olimme eilen lähdössä otattamaan Sennin 3v kuvia ja päätin vielä puhdistaa silmälasini ennen lähtöä. Rauhaksiin puhdistin linssejä ja sitten toinen sanka vain lähti irti! Hetken vain tuijotin irronnutta sankaa ja ajattelin, että ei voi olla totta! 
Alkushokista toivuttuani koitin epätoivoisesti liimata sankaa takaisin paikoilleen, ei onnistunut. Sitten laitoin vahvuuksilla olevat aurinkolasini päähän, puin Sennin nopeasti kuvausvaatteisiin ja kiiruhdimme optikkoliikkeeseen.

Liikkeeseen päästyämme melkein huusin "silmälasit hajos!" ja juoksin tiskille. Kysyin voiko laseja enää pelastaa, "ei näitä kyllä voi enää korjata" oli vastaus. Eih! Mitä mä nyt teeeen!?!
Rillit ovat vain 1,5v vanhat eli menevät onneksi vielä 2v takuuden piikkiin, huh. Mutta tämä kehysmalli on jo poistunut valikoimasta eli samanlaisia ei ole mahdollista saada. Olisi valittava ihan uudet kehykset ja tilata ne sekä uudet linssitkin jotka sopivat uusiin kehyksiin.

Meillä oli jo kiire valokuvaukseen. Ilmoitin kuvaajalle tilanteen ja kerroin, että myöhästytään.
Silmälasin sanka liimattiin ja teipattiin jotenkuten paikoilleen, jotta saatoin käyttää lasejani. Sovimme, että tulen takaisin valokuvauksen jälkeen ja katsotaan minulle uudet lasit.
Pikaisesti kävimme kukkakaupassa ja sitten kuvauspaikalle. Kuvaussessio onnistui hyvin ja saimme aivan ihania kuvia. :)

Sitten takaisin selvittämään silmälasitilannetta.
Pähkäilin jo, että mitä jos en löydäkään mieluisia kehyksiä! Onneksi löysin ja vieläpä todella helposti. Omaksikin yllätykseksi valitsin kehykset, joissa on mustaa ja PUNAISTA. En ikimaailmassa olisi uskonut valitsevani kehyksiä, joissa on punaista. Ne vain tuntuivat omilta ja niissä oli kivasti särmää. Tilaus tehtiin ja nyt odottelen pari viikkoa uusia lasejani. Tämän ajan kuljen vanhoilla, teipatuilla.

Huonotuuri ei loppunut vielä tähän. Kun menimme takaisin autolle oli tuulilasiin ilmestynyt sakkolappu! Siinä paniikissa olin unohtanut parkkikiekon, eih!
Oli kyllä fiilis, että hakkaanko nyt päätäni seinään vai miten tässä nyt oikein käy. 

Onneksi en sentään esim. istunut lasieni päälle tms, jolloin niitä ei voisi käyttää nyt lainkaan. Jotain positiivista sentään. Ja onneksi kesä on muuten ollut oikein ihana. Nyt vain toivon, että uudet lasit tulevat ajallaan eikä niiden kanssa tule mitään hämminkiä.


4 kommenttia:

 1. On se kumma, kun tuntuu, että asiat, kun alkaa tökkimään niin ne sitten myös tökkii...kaikki samaan aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi kaikki kuitenkin yleensä kääntyy paremmaksi. :)

   Poista
 2. Voi eeei mikä huono tuuri!:/ Mutta kiva, että löysit mieluisat lasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vielä kun saisi ne uudet lasit. Kaksi viikkoa olen nyt mennyt näillä teipatuilla. :D

   Poista