torstai 14. heinäkuuta 2016

Äiti&tytär lomailua

Tämä postaus on jäänyt roikkumaan luonnoksiin, koska puhelimeni hukkasi kuvat, jotka otin postausta varten.
Siskoni lähetti onneksi minulle hänen ottamiaan kuvia, niin saan tehtyä postauksen valmiiksi. Harmittaa kyllä omien kuvien häviäminen, sain paljon ihania kuvia ja nyt niitä ei enää ole. :(

Mutta sitten asiaan.

Minä ja Senni saimme viettää lomaa tyttöjenkesken viiden päivän ajan, kun perheen isi vietti karavaanarielämää iskelmäfestareilla.
Tämä ei nyt sinällään tuonut hirmuisia muutoksia elämään. Me puuhastelemme Sennin kanssa muutenkin paljon kaksin, mutta onhan tuo 5 päivää pitkä aika olla näkemättä, ehtii ikävä tulla. Onneksi on puhelimet keksitty, Senni soitteli ja laittoi viestejä isille ahkerasti, heh. :D

Mitäs me sitten teimme äiti&tytärlomallamme? Osan ajasta ihan niitä perusjuttuja, puistoilua ja pyöräilyä. Kävimme myös varaamassa ajat kampaajalle meille kummallekin. Saimme myös vihdoinkin pestyä ikkunat. Olen lykännyt tätä hommaa, ihan siitä syystä että 6.kerroksessa avonaisen ikkunan kohdalla taiteilu ei pahemmin houkutellut, mutta nyt sekin on tehty.
Ostimme myös mansikoita ja osa laitettiin pakastimeen. Miten minusta tuntuu, että mansikkasato on tänä vuonna kypsää aikaisemmin kuin viime vuonna?

Arkisten askareiden lisäksi muistimme myös lomailla. Yhtenä päivänä otimme äitini matkaamme ja vietimme ihanan äiti&tytärpäivän. Aamusta kävimme Lopen Savi-Heinä Puodissa ostamassa täydennystä askarteluvarastoihimme. Minä ostin lähinnä Sennin synttärikattaustavarten tarvikkeita.
Askartelukaupassa käynnin jälkeen matkasimme Riihisaloon. Riihisalo on, vanhan Salon kartanon miljööseen tehty, ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu vapaa-ajanviettokeskus.


Alkuun kävimme moikkaamassa paikan lampaat ja kanat, hanhet kierrettiin kaukaa mutta silti ne tulivat sähisemään meille (pelottavia elukoita).
Meillä oli eväät matkassa. Grillasimme makkarat grillikatoksessa ja söimme muita eväitä. Senni otti pienet päikkärit matkarattaissa. Unien jälkeen jaksoikin polskutella rannalla. Matalalla hiekkarannalla kelpaakin loiskutella, kävin minä Sennin kanssa vähän syvemmälläkin uimassa.
Välipalaksi äitini oli leiponut superhyvää pullaa, vaniljakreemi ja voisilmä. Iltapäivällä siskoni Nean perhekin saapui seuraamme. Senni oli onnessaan kun pääsi katsomaan kun kummisetä kalastaa. <3
Riihisalo on ihanan rauhallinen paikka ja sopii hyvin lapsillekin, tuolla pyritään käymään joka kesä.


Onko sinulla jotain tiettyjä paikkoja, joissa haluat käydä aina kesäisin uimassa tai muuten vain viettämässä aikaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti