lauantai 14. toukokuuta 2016

Kutsumaton vieras

Tämän viikonlopun piti olla täynnä iloa ja juhlaa, toisin kävi. Kotiimme on nimittäin tullut vieras, vieras jota emme todellakaan kutsuneet kylään. Tämän tunkeilevan vieraan nimi on yrjö. 
Jep, Senni on saanut elämänsä ensimmäisen oksennustaudin. Koko viimeyön pieni tyttönen vain oksensi ja oksensi. Lakanapyykkiä tuli aivan järkyttävästi ja koko neiti piti pestä hiuksia myöten pari kertaa. :(

Tänään olisi ollut muskarin kevätjuhla. Tämä oli todennäköisesti meidän muskaritaipaleen loppu ja siksi olisi ollut erityisen ihana päästä kevätjuhlaan. Sennikin niin odotti että pääsee tanssimaan, laulamaan ja soittamaan sisilisko sihisee-laulua. Onneksi pääsimme eilen vielä viimeiseen muskariin ja annoimme yhdessä muiden muskarilaisten ja heidän vanhempiensa kanssa muskariopelle lahjan ja kortin.

Tänään olisi ollut myös Vilman 10v syndet, nekin jäivät nyt minun ja Sennin osalta väliin. :(
Varmasti Vilmaakin harmittaa kun emme päässeet, mutta minkäs teet. Olin tehnyt juhliin melkoisen määrän marenkeja (tavallisia ja salmiakki). Kolme iltaa/yötä niitä väkersin ja valvoin odottaen niiden valmistuvan. Mutta eihän niitä nyt mihinkään uskaltanut viedä, ettei vain tarttuisi yrjö kaikkiin syöjiin, se olisi kamalaa!

Kaiken kukkuraksi huomenna olisi ollut siskoni kuopuksen 1v synttärijuhlat. Pienen pojan ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat, emmekä pääse paikalle. :(
En halua ottaa sitä riskiä, että tartutamme tätä eteenpäin. Varsinkin ihan pienille lapsille tällaiset voivat tarkoittaa sairaalareissua.
Kevätjuhlalle ei nyt oikein voi enää mitään, mutta varmasti tulemme juhlimaan synttärisankareita vielä jotenkin, kunhan tästä toivutaan. Nyt odotan kauhulla koska on minun vuoroni halailla pönttöä. Tämä tuntuu olevan niin tarttuvaa sorttia, että tuskin selviän ilman tartuntaa. Flunssaakaan emme ole saaneet vielä täysin karkoitettua.
Nyt täytyy sanoa, että harmittaa. :(

3 kommenttia:

  1. Voi ei! Varmasti harmittaa! Todella harmittavaiseen paikkaan ensimmäinen mahatauti tulikin. :( Toivottavasti Senni paranee nopeasti!!

    VastaaPoista
  2. Voi eikä. :( Tuo on niin kurja tauti ja sitä kun ei tahaltaan halua kenellekkän tartuttaa. Pikaisia paranemisia sinne ja toivotaan että lähtee yhtä nopeasti kun tulikin. Tsemppiä.♥

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti sä et saa yrjöö :( harmittaa kun Senni ei saanu muskariesitystä :( vietetään synttäri2 myöhemmin ♥

    VastaaPoista