keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kevättä rinnassa ja ovessa

Minulla on jo niin keväinen fiilis! Laulattaa, hymyilyttää ja kauhea into väkertää koko ajan jotain. Haalin ympärilleni ihania raikkaita keväisiä värejä ja ah niin ihania pastillinsävyjä. Ja tuppaanit, niitä en vain voi vastustaa!
Ulkona lumi on sulanut jalkakäytäviltä ja kevätaurinko paistaa, ihanaa kevät tulee! Rakastan kevättä!!!

Harmi vain, että alkukevät saa aikaan tuon kamalan katupölyn! Tiet pöllyävät kamalasti ja suu ja silmät ovat äkkiä täynnä hiekkaa. Senni parka kärsii edelleenkin yskästä ja tuo katupöly vain pahentaa sitä. Yskä on alkanut vaivaamaan nyt todella paljon päivisinkin. :( Olinkin taas yhteydessä lastenlääkäriimme, joka on muuten aivan super ihana. Hän uusi tytön purutabletti ja yskänlääkereseptit. Nyt vielä seuraillaan, mutta jos yskä ei ala helpottamaan tai jos se pahenee niin on mentävä lääkäriin näytille.
Yleisvointi tytöllä on kuitenkin hyvä ja siksi olemme voineet nauttia alkukeväästä/lopputalvesta.

Kevät innoittaa sisustamaan ja viherpeukaloitkin alkavat muistuttaa itsestään.
Lastenhuoneen ovea koristi talven ajan hauska lumiukko. Pidin siitä kovasti, mutta nyt kaipasin ehdottomasti jotain keväistä, raikasta ja pirteää.Löysin Savi-Heinä Puodista ihania pikkuisia pahvimökkejä. Niitä oli pakko ostaa! Päätin maalata ja päällystää mökit askartelupapereilla ja koristella erilaisin kukkasin ja pienin puuhahmoin.
Laitoin lastenhuoneen oveen kirsikankukka sisustustarroja, jotka minulla oli jo ennestään mutta niille ei ollut löytynyt vielä paikkaa tässä kodissa. Koristellut pikkumökit kiinnitin sinitarralla oksille ja voi kun tulikin söpöä ja keväistä ilmettä kertaheitolla! Sennikin piti uudesta ovestaan kovasti ja halusi katsoa millaisia asukkaita mökeissä asuukaan. Näistä mökeistä löytyy lintuja, pöllöjä ja myös pupuja. :)Pidän tuosta keväisestä ovesta oikein paljon. 
Mitä mieltä sinä olet siitä?

5 kommenttia:

  1. Voi miten söpöjä pikkumökkejä<3.Meillä on samanlaisia pupuja,taidankin näpertää niistä jotain pääsiäiseksi:)

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka hieno ovi! Ihania nuo pikkuiset talot. :)

    VastaaPoista