keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Miten voi olla mahdollista...

...että me ollaan taas flunssassa!
Koko syksy ja talvi ollaan sairastettu. :(

Johan tässä oli pari tervettä viikkoa välissä ja taas Sennillä nokka vuotaa ja nousi kuume. Me näköjään napataan ihan joka ikinen pöpö, mitä on nyt liikkeellä.

Toivon todella, että tämä flunssa menisi ohi ihan vain nuhalla ja sillä yhdellä kuumeyöllä. Eniten pelkään sen kamalan yskän palaavan jälleen Sennille.
Tyttörukka kärsi yskästä jo reilu 4kk putkeen, niin nyt ei tarvitsisi tulla enää sitä vaivaa.
Yskiessään kun pienen nenästä alkaa kaiken kukkuraksi helposti vuotamaan verta ja kun sitä tulee niin kamalan paljon aina. :(

Meillä oli kivoja suunnitelmiakin tälle päivälle. Aamusta piti mennä kampaajalle, Senninkin hiukset olisi leikattu ensimmäistä kertaa. Iltapäivällä oli taas tarkoitus kyläillä siskoni luona. Kaikki suunnitelmat piti nyt tietenkin perua. Harmittaa ja niin harmittaa Senniäkin. Itsellänikin on ollut vähän sellainen olo, että olisi kipeäksi tulossa. Nyt olenkin ottanut vitamiineja ja juonut kuumaa mehua, jonka seassa on inkiväärimehua. Inkiväärimehu on karmean makuista, mutta auttaa oikeasti kurkkukipuun ja taitaa sillä muitakin hyviä vaikutuksia olla jos haluaa karkoittaa flunssan. Sennillekin olen tarjonnut sekamehu&inkiväärimehuseosta ja tyttö juo sen yleensä mukisematta. Koitin ensin juoda inkiväärimehua sellaisenaan, mutta se oli niin karmean makuista että meinasi tulla ylös! Kun sitä sekoittaa teelusikallisen kuumaan mehuun, on se ihan juotavaa. Ostin inkiväärimehua paikallisesta putiikista nimeltä Herkkupuoti Woima. Woima on luomutuotteisiin ja hyvinvointiin painottuva ihana pikkuinen puoti. :)

Sitä en tiedä saako inkiväärimehua ihan tavallisista ruokakaupoista, mutta olen kuullut että jos tuoretta inkivääriä pilkkoo kupin pohjalle ja kaata päälle kuumaa vettä, saa oivan flunssankarkoitusjuoman. Sekaan voi laittaa vaikka hunajaa.
Pitäkäähän peukkuja että pääsisimme nyt edes hieman helpommalla tämän flunssan kanssa kuin edellisten.

5 kommenttia:

  1. Voi harmi..:( Toivotaan, että Senni paranee pian ja itse säästyt flunssalta.

    VastaaPoista
  2. No eikä!! Ei yhtään kiva juttu. Toivottavasti menee pian ohi.

    VastaaPoista
  3. Me ollaan kanssa sairasteltu paljon! Paranemisia sinne :)

    VastaaPoista