sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Hyvää ystävänpäivää

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille!Meillä ystiksen vietto aloitettiin jo eilen. Senni pääsi ulkoilemaan erään ystävänsä kanssa (niin kuin lähes joka viikonloppu) ja antoi hänelle ystävänpäiväkortin.


Ystävykset <3


Iltapäivällä meille tuli kyläilemään isosiskoni Jaana ja pikkusiskoni Nea lapsiensa kanssa. Leivoimme yhdessä tuuttipullia. Laskiaispullat jäivät meiltä leipomatta, koska minä olin kipeänä. Nyt yhdistimmekin laskiaisen ja ystiksen. Pullat koristeltiin teemaan sopiviksi sydämen muotoisilla nonparelleilla.Täytteeksi sai valita joko kermavaahtoa jossa oli vaniljakreemiä, kermaa jossa oli mansikkasurvosta tai suklaalevitettä. Toki kaikkiakin sai laittaa jos halusi. 
Leipominen oli kivaa puuhaa yhdessä. Lapsetkin nauttivat kun pääsivät käsiksi taikinaan ja taisi sitä päätyä masuunkin. :D

Jos tuuttipulat ovat sinulle vielä uusi juttu ja niiden valmistaminen kiinnostaisi, käy kurkkaamassa tämä postaukseni. :)Ystäväni sattui kysymään sopivasti olisimmeko kotona jos hän tulisi kyläilemään. Hän saikin uunituoretta pullaa. Oli ihana nähdä, kiva kun tulit käymään. :)


Tänään olemme taas ulkoilleet Sennin kanssa. Lunta on satanut lisää ja maisema on muuttunut jälleen kauniin valkoiseksi sen liukkaan ja harmaan sään sijaan. Tänään Senni pääsi pulkkailemaan erään toisen ystävänsä kanssa, hänellekin annettiin kortti.

Iltapäivällä olisi tarkoitus lähteä ystiskahveille perheen kesken. :)
Kahvilat näyttäisivät olevan aika kivasti auki vielä iltapäivästäkin, mutta me päätimme että menemme ihan vain abc:lle. :D
Tämä ihan siitä syystä, että siellä on lapsille leikkinurkkaus, jossa pääsevät kiipeilemään ja leikkimään, ei tarvitse kököttää koko aikaa paikoillaan. Näin me vanhemmatkin saamme istahtaa ehkä hetken ihan rauhassa. Tavoitteena, että kaikilla olisi kiva olla, myös muilla kahvittelijoilla. Rentoa ja mukavaa yhdessäoloa perheen kesken.


Blogini sydämellinen arvonta on muuten vieläkin käynnissä. Käykäähän ihmeessä osallistumassa! Arvontaa pääset katsomaan tästä.

Myös siskollani Jaanalla on ihana ystävänpäivä aiheinen arvonta menossa. Palkintona on kaunis kutistemuovista tehty koru. Jaanan arvontaa pääset katsomaan tästä.

Toivottavasti kaikki saisivat viettää iloisen ja ennen kaikkea rakkauden täyteisen ystävänpäivän. <3

6 kommenttia: