torstai 7. tammikuuta 2016

Loppiaista

Meillä loppianen meni minun 28v synttärikahvien merkeissä. Mitään varsinaisia juhlia en pitänyt, pienet kahvit vain vanhemmilleni ja sisaruksilleni.
Tiesin heidän antavan minulle jonkin lahjan, joten halusin kiittää ja tarjota kahvit.

Pidin tarjottavat pienenä, jotta herkkuja ei jäisi kamalasti yli. Suolaisia en alkanut edes leipomaan vaan tarjoilin paprikasuolakeksejä ja popcornia. Popcorneista tuli mieleen lastenjuhlat ja siitä mielikuvitus lähti liikkeelle.Lastenjuhlissa on usein ihanan värikkäitä pillejä. Minulla olikin sattumalta varastossa sellaisia paksuja värikkäitä pillejä. Niille löytyi käyttöä kun tein mango-appelsiini-lime-smoothieta. Pikkuinen Vilmeri-vauva oli ihan tohkeissaan smoothiesta. :DJotain oli pakko päästä kuitenkin leipomaan. Tein juustokakkubrownieita, appelsiinituorejuustolla. Lisäksi pöydästä löytyi keksejä ja tietenkin myös kahvia ja teetä.Tiesin saavani kimppalahjaksi ihanan lahjakortin täydelliseen timanttikasvohoitoon. Kasvoni oikein huutavatkin apua ja hoitoa! Varaan ajan kyllä mahdollisimman pian. 
Oikein ihana, tarpeellinen ja toivottu lahja. Hoidon tekee ihana ja taitava siskoni Annika. :)

En odottanut muita lahjoja, tiedän että tuo kasvohoito on jo melkoisen arvokas ja sanoinkin, etten tarvitse muuta. Hupsut olivat kuitenkin menneet hommaamaan muitakin lahjoja.

Teppo antoi nämä kukat.
Olinkin hiljaa mielessäni toivonut kukkia. :)

Nea antoi tämän kirjan, josta uskon saavani hyviä vinkkejä. 

Nea oli myös taiteillut näin kauniin purkin joka sisälsi
ah, niin herkullista rocky roadia.

Äiti oli tehnyt aivan mahtavat tumput!
Joskus ohimennen mainitsin, että tällaiset voisivat olla kivat.

Jaana oli tehnyt hienoja koruja kutistemuovista.
Minä sain kauniin perhoskaulakorun, jossa on taatusti ollut melkoinen näpertäminen.


Ihan kuin olisi ollut taas joulu. :D
Kiitos vielä murut lahjoista ja ihanaa kun kävitte kahveilla! <3Tänään meidän pikkuinen Senni-menninkäinen täytti 2,5v. Fbssä eteeni tuli kuvia tytöstä, jotka olen julkaissut vuosi sitten ja kaksi vuotta sitten. Voi minun vauvaani, kuinka hän onkaan kasvanut jo niin kovasti. <3
Huomenna alkaa uusi kausi muskarissa, sitä ollaankin jo odotettu. :)

1 kommentti: