maanantai 4. tammikuuta 2016

Ihan kiva päivä

Kun aamulla avasi verhot, sain ilokseni todeta että aurinko paistoi ja se sai hennon lumipeitteen kimmeltämään! Tämä talvi onkin ollut kamalan pimeä ja vähäluminen, lumi ja aurinko ovat enemmän kuin tervetulleita.

Näin hienona talvipäivänä on päästävä ulos jo heti aamusta. Ikkunasta katsottuna näytti, että ulkona pakkanen on kiristynyt, joten kurkistin mitä lukemaa lämpömittari sanoo. Kääks, pakkasta oli 18 astetta! Taisi olla tämän talven kovin pakkaslukema.
Se ei meitä tyttöjä kuitenkaan haitannut, lisää vaatetusta päälle ja ulos. :)
Ulkoilun jälkeen pikkuneidille maistui ruoka ja uni erittäin hyvin.

Illallakin ruoka maistui kaikille hyvin. Tämä johtui siitä, että herkuttelimme kiinalaisen ravintolan ruuilla, minun syntymäpäiväni kunniaksi. Tänään mittariin tuli ikää 28-vuotta. :)
Paikallinen kiinalainen ravintola on minun ja Tepon lemppari ravintola, se ruoka on vain niiiin hyvää. Viime käynnistä olikin ehtinyt vierähtää reilu puoli vuotta. :)

En juhli mitenkään ihmeemmin tänä vuonna syntymäpäivääni. Sisarukseni ja vanhempani tulevat keskiviikkona pienille synttärikahveille, mutta mitään juhlia en pidä. Katsotaan niitä juhlia sitten parin vuoden päästä kun täytän pyöreitä. :D


Tällainen rento ja huoleton synttäreiden vietto sopii minulle tällä kertaa oikein hyvin. Hienot juhlahepeneet saivat jäädä kaappiin, mutta laitoin kaulaani ihanan sydänriipuksen, jonka sain Tepolta joululahjaksi. 

Sydänriipukseni on Lumoavan (Heikki Hartikainen) HALI-niminen hopeinen käsityönä valmistettu kaunis koru. Korun mukana tuli myös ihana runo:


Lämpöä, voimaa, tunteiden paloa

Rakkautta, rauhaa, sydämiin valoa

Muista tärkein,

anna lämmin hali


5 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää! :) Täällä oli myös eilen upea aurinkoinen talvipäivä pitkästä aikaa, mutta nyt mittari näyttää hurjia yli 20 asteen lukemia. Hrr!

  En muistanut eilen kommentoida, mutta tuo vuoden 2015 kooste oli kiva! Vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon kivoja juttuja. :) Ja voi noita sun leipomuksia, niin upeita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   Täälläkin mittari näyttää nyt melkein 25 pakkasastetta, hrrr!

   Ja kiitos, kakut ovat intohimoni :D

   Poista