lauantai 19. joulukuuta 2015

K-18 kakku

Nyt kaikki lapsukaiset voisivat jättää tämän postauksen lukemisen tähän. Samoin kaikki siveydensipulit, jotka eivät siedä alapäähuumoria.

Nyt esittelen teille meinaan melko erikoisen kakun! :D
Tämä on ensimmäinen kakku, joka on tilattu minulta perheen ulkopuolelta. Sukulaisille ja tutuille olen tehnyt useinkin kakkuja, mutta tämän kakun tilaajan on nähnyt tasan kerran. Hän näki yhden tekemäni kakun ja halusi tehdä kakkutilauksen. 
Hänen miehensä täyttää pyöreitä, joten jokin erikoinen kakku olisi mieluinen.
Hänellä oli jo visio siitä, millaisen kakun hän haluaa. Ei mitään perinteistä kermakakkua, vaan jotain repäisevänpää.
Minulta tilattiin pimppikakku! :D Kyllä, siis naisen sukupuolielimiä kuvaava kakku. :D

Suuni loksahti auki kun kuulin millainen kakkutoive oli kyseessä. Ei suinkaan siksi, että olisin jotenkin kauhistunut, vaan siksi että päässäni alkoi heti raksuttaa kun mietin miten sellaisen toteuttaisin. Ilomielin lupauduin toteuttamaan kakkutoiveen.
Miehen härpäkkeitä kuvaavista kakuista olen joskus nähnyt kuvia, samoin kun tissikakkuista, mutta pimppikakkuja en ollut nähnyt. Onneksi google auttoi minua ja sain päähäni jonkinlaisen vision siitä, miten kakun toteutan. Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyi jos jonkinlaisia kakkuja. Ja täytyy sanoa, että osa oli kyllä melkoisen ällöttäviä!
Itse ajattelin tehdä nätin version pimppikakusta, ilman pyllynreikää tai limaeritteitä. :D

Kakun tilaaja toivoi pientä suklaamoussekakkua. Yleensä laitan kakkuihini kaksi moussea, mutta tähän haluttiin vain yksi. Sain luvan tehdä kuorrutteesta mansikanmakuisen, jotta melko tuhti suklaamousse sai kaverikseen hieman raikkaampaakin makua. Suklaamouseen jätin osan suklaasta sulattamatta ja rouhin ne pieneksi rouheeksi, näin moussessa on vähän jotain pureskeltavaakin.
Kuorrutekreemin tein voi-tomusokeri-tuorejuustoseoksesta. Käytin mansikanmakuista tomusokeria, näin kreemi sain kivan maun ja värin.
Kakun koristeet tein sokerimassasta, jonka värjäsin elintarvikevärillä.

Kakusta piti saada halutun muotoinen ja siinä käytin apunani pyöreäpohjaista kulhoa. Laitoin moussen tuorekelmulla vuorattuun kulhoon ja päälle asettelin kostutetun kakkupohjan. Kun mousse oli hyytynyt, kumosin sen alustalleen.Seuraavaksi leikkasin kakua vielä hieman, jotta se olisi oikean mallinen. Kun malli oli mielestäni hyvä, levitin kuorrutteen kakun pintaan ja laitoin kakun jääkappiin, jotta kuorrute hieman jähmettyisi.Lopuksi kakku sai vielä sokerimassakoristukset ja tadaa, pimppikakku oli valmis. Minusta siitä tuli aika hieno, voisi ehkä jopa sanoa että nätti. :D Toivottavasti siitä myös ymmärtää mitä kakku kuvastaa. ;)


Vein kakun tilaajalleen, joka otti sen hymyssäsuin vastaan, hän oli oikein tyytyväinen. Toivotin lopuksi vielä *ittumaisen hyviä juhlia. ;)

6 kommenttia:

 1. Kakusta tuli kyllä tosi hieno!!! :D :D :D

  VastaaPoista
 2. juhlat onnistuneet,kakkukin aivan huippu:)tilaan jatkossakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Teen mielelläni jatkossakin teille kakkuja. :)

   Poista
 3. Kaikkea sitä. :D Rohkeasti lähdit kyllä toteuttamaan, ja kiva, että tilaaja oli tyytyväinen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kaikkea sitä. Elämää ei pidä ottaa liian vakavasti, tälläinen hyväntahtoinen hassuttelu on välillä paikallaan. :D

   Poista