torstai 5. marraskuuta 2015

Hirmuinen hämiskakku

Halloween oli ja meni, mutta minä en ole vielä kertonut kuinka se meillä sujui.

Kokoonnuimme tapamme mukaan taas vanhempieni luo sisarusteni kanssa ja jokainen toi jotakin halloweenteemaan sopivaa syötävää mukanaan.
Minä vien mukanani kakun, tietenkin! ;)
Päätin tehdä hämähäkkikakun. Kakun sisältä löytyi minttusuklaamousse, jossa tosin olisin saanut olla enemmän minttuaromia, tummasuklaa näköjään vaatii sitä aika paljon enemmän kuin esim. valkosuklaa. Mousset tein pyöreitä kulhoja apuna käyttäen, jotta sain niihin haluamani muodon. Hämiksen pään mousse on itseasiassa tehty mariskooliin. :D

Hämiskakku sai mustan kuorrutteen mustasta sokerimassasta, jonka kiinnitin voi-tuorejuusto-tomusokeriseoksella. Mustaa sokerimassaa löysin ihan prismasta, mutta se oli pahaa, yök! Kivan näköisen kuorrutteen siitä sai, mutta ainakin minulta se jäi lautasen reunalle.
Hämis sai myös jalkansa mustasta sokerimassasta jonka sisällä oli metallilankaa.
Kakusta tuli aikalailla sellainen kuin halusinkin.
Minulla on vain tällainen nopeasti kotona nappastu kuva kakusta ja pari kännykkäkuvaa halloweenistamme,  mutta siskoni Jaanan blogissa on paljon parempia kuvia meidän halloweenista. Käykää ihmeessä kurkkaamassa tästä! :)1 kommentti:

  1. Ai vitsit kuinka hienosti on laitettu tarjottavat esille. :) Teidän järkkäämiin juhliin olis joskus niin huippu osallistua. :)

    VastaaPoista