maanantai 23. marraskuuta 2015

Äiti&tytär-päivä

Viime viikonloppuna saimme vihdoinkin ensilumen tänne meillekin!
Pakkohan sitä oli päästä taaperon kanssa ulos lumeen peuhaamaan. Tyttö oli kyllä aivan onnesta soikeana. Edellisenä iltana katselimme ikkunasta ulos kun lumi leijaili maahan, silloin tyttö sanoi haltioituneena "Lunta! Taavi tulee, Joulupukki tulee!". Talvea ja Joulupukkia meillä onkin odotettu jo ihan alkusyksystä saakka.

Ulkona taaperomme leikki oikein keskittyneesti lumella, hyvä että vastasi minulle mitään kun hänelle puhuin, niin keskittyneesti hän lumella leikki. Teimme yhdessä myös tämän talven ensimmäusen lumilyhdyn jota naapurin setäkin tuli ihastelemaan. :)

Iltapäivällä suuntasin Sennin ja siskoni Jaanan kanssa kauppakeskus Willaan, Hyvinkäälle. Kävin ostamassa hieman lisää tarvikkeita joululahjoihin ja mukaan löytyi myös muutamia ihania joulukoristeita. Senni pääsi myös jutustelemaan Joulupukin ja -Muorin kanssa. Taaperon ensireaktio pukista oli varsin huvittava "hieno tekopaata!".  :D


Illalla menin Sennin kanssa myös tuohon meidän lähipizzeriaan. Pizzeria on siis aivan talomme vieressä, mutta vasta nyt menimme sinne ensimmäistä kertaa. Minulle pizza maistui, mutta Sennille ei niinkään. Menee siis pidempi tovi, että menemme uudelleen pizzalle. :)

En tiiä johtuuko äitiydestä vai mistä, että nyt tekee mieli laittaa joulua kotiin paljon aikaisemmin kuin aikaisempina vuosina. Rakastan joulua, mutta yleensä se on alkanut näkyä meillä vasta joulukuussa. Ensilumen tulo sai aikaan entistä enemmän joulufiilistä, joten nyt alamme pikkuhiljaa laittamaan joulua kotiin. Joululahjoja olen tehnyt (en siis ostanut valmiina) jo syksystä asti ja glögiä,pipareita ja joulutorttuja on herkuteltu jo, mutta nyt voisi laittaa jo jouluvaloja ja koristeitakin esille. :)Tietokoneeni näyttää sanoneen sopimuksensa irti! En saa sitä käynnistymään! Tämä postaus onkin tehty nyt kokonaan puhelimella, höh. Kumpa koneeni tuosta vielä elpyisi, Teppo sitä lupasi katsoa jos saisi sen vielä toimimaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti