tiistai 6. lokakuuta 2015

Syyskuvia

Ensimmäinen pakkasaamu!
Eilen illalla oli jo vilpoisen oloista ja teki mieli vetää villasukat jalkaan. Harkitsin myös jo lämmityspattereiden päällelaittoa, mutta en vielä sitä tehnyt. Päivisin on vielä niin lämmin kun aurinko lämmittää, että parvekkeen ovea pitää välillä avata ettei tule liian lämmin.
Iltaa kohden viileneekin melkoisesti ja sohvalle on ihana käpertyä viltin kanssa, Sennikin tykkää pyytää usein sohvalle mennessään voisinko peitellä hänet vilttiin.
Illalla on niin ihanaa kömpiä sänkyyn, lämpimään peiton alle. En osaa nukkua ilman peittoa ja kesäisin onkin ollut tukalaa kun on kuuma, mutta peitosta ei voi luopua. Nyt on juuri sellainen ihana viileys iltaisin, että voi hymistä tyytyväisenä kun saa oikein kääriytyä peitoon ja antaa sen lämmittää, ihanaa!
Rakastan ,raikkaan ja viilenevät ilman lisäksi, syksyssä myös sen tuomaa väriloistoa! Miten rentouttavaa onkaan kävellä ulkona, ihailla puiden lehtiä jotka ovat saaneet ruskan värin ja hengitellä raikasta syysilmaa ja antaa lempeiden auringonsäteiden lämmittää.

Kävimme eilen koko perheen voimin kirjastossa ja kumpikin tytöistä ihaili ja katseli lehtien väriloistoa kun kävelimme kirjastolle.
Syksyinen luonto on mielestäni niin kaunista, että tykkään valokuvata sitä ja siten saada ne värit ja tunnelman muistoihin.
Kuviailin viime syksynä Sennistä ihania ja värikkäitä syyskuvia ja niin päätin tehdä tänäkin vuonna.
Lauantaina oli mitä mainioin sää kuvailuun! Olimme kokoontuneet isommalla porukalla viettämään aikaa vanhempieni luo. Sää oli niin ihanan aurinkoinen, että viivyimme pidemmän tovin ulkona kuvaillen. Kuvausten jälkeen saimme nautiskella grillikodassa valmistuneella ruualla ja toistemme seurasta.
Tässä siis värikäs ja syksyinen kuvapläjäys. :)
Viime vuotiset kuvat ovat onnistuneempia, mutta eivät nämäkään ihan surkeita ole. Oravakin tuli ihmettelemään mitä pihalla tapahtuu. :)2 kommenttia: