perjantai 30. lokakuuta 2015

Syysikkuna

Syksy on ehdottomasti vuodenaika josta pidän kovasti!
Taaperokin on ollut haltioissaan puista putoavista lehdistä, vesilätäköistä, värikkäistä sienistä ja taivaalla lentelevistä lintuparvista jotka taitavat suunnata jo etelään.

Jo muutama viikko sitten toimme syksyä sisäänkin. Syyslomaviikolla kaikki harrastuspaikkamme olivat kiinni, joten aikaa jäi kotona askarteluun.
Lastenhuoneen ikkuna sai syksyisiä koristuksia.
Keräsimme pikkuneidin kanssa pihalta vaahteranlehtiä. Lehdet laitettiin ikkunaan kiinni kontaktimuovilla. Syksyisten lehtien kaveriksi askartelimme sieniä ja pikkuisen siilivauvan.
Tarkoituksena olisi askarrella ikkunaan vielä ainakin puunoksa ja siihen pöllö. Kun syksy taittuu talveen, voi lehdet kerätä pois ja tilalle laittaa vaikka lumihiutaleita ja muuta talvista koristetta.

On muuten todella vaikeaa saada hyviä kuvia ikkunasta! Kun ulkoa tulee valoa, näkyvät askartelumme vain mustina hahmoina! Ja kun kuvia otti illa, tuli niistä helposti utuisia ja rakeisia eivätkä värit päässeet oikeuksiinsa. Olisikin pitänyt ottaa kuvat tekeleistä ennen kuin ne laitettiin ikkunaan. Tässä nyt kuitenkin kuvia, vaikkakin aika surkeita, mutta jospa niistä jotenkin hahmottaa millainen ikkunasta tuli. :)

1 kommentti: