tiistai 27. lokakuuta 2015

Ihana, erilainen viikonloppumme

Viikonloppumme oli varsin vauhdikas ja mieleenpainuva.
Lauantai sisälsi paljon rakkautta, romantiikkaa, iloa, onnea ja kauniita hetkiä. 
Lauantaina Tepon sisko meni naimisiin ja saimme olla mukana juhlistamassa tätä ikimuistoista ja kaunista hetkeä. Juhlat olivat aivan parin näköiset ja me viihdyimme erittäin hyvin.

Täytyy vähän kehua tuota meidän taaperoa, sillä hän jaksoi olla koko seremonian ajan oikein hienosti eikä lähtenyt juoksentelemaan minnekään tai kiljunut ja karjunut. 

Senni osasi ottaa juhlista myös kaiken ilon irti. Kun osa vielä mutusteli kakkua ja toiset seurustelivat keskenään, pikkuneiti meni tanssimaan ja lauleskelemaan. Juhlatilasta löytyi myös piano ja kun suurinosa väestä oli jo poistunut juhlapaikalta sai Senni kokeilla soittaa pianoa. Hienosti tyttösemme soittikin, nätisti pimputteli ja lauloi "paajon onnea ihmisille". :D
Vihkitilaisuuteen oli yhditetty myös parin uuden omakotitalon tuparit. Menimme toki sinnekin. Pikkuneidin päivärytmistä ei vielä viitsi kovin poiketa ja halusin hänet ajoissa nukkumaan. Teimmekin niin, että minä lähdin Sennin kanssa alkuillasta kotiin ja Teppo sai tietenkin jäädä juhlimaan siskonsa ja hänen miehensä ainutlaatuista päivää.

Rakkaus on kyllä jotain niin järisyttävää. Kyllä sai taas hammasta purra etten pillahtanut itkuun vihkitilaisuuden aikana. Se vain on jotain niin hienoa ja koskettavaa kun kaksi ihmistä ovat löytäneet toisensa. <3

Sunnuntaina olikin sitten erilaiset pippalot tiedossa, järjestin nimittäin Nosh-kutsut. Pidin kutsut myös alkusyksystä, mutta silloin keskityttiin lähinnä lastenvaatteisiin. Nyt on ilmestynyt myös naisten ihana syysmallisto ja nyt me pääsimme sitä ihastelemaan.
Vaatteita oli esittelmässä jälleen Elina ja hän on kyllä aivan loistava työssään. Elina osasi neuvoa ja auttaa jokaista vaatevalinnoissa.
Sennin huone toimi vaatteiden sovitushuoneena ja melkoinen kuhina siellä kävikin. Oli ihana sovitella vaatteita ja yhdessä porukalla sitten katsottiin mikä vaate sopii kenenkin vartalolle parhaiten.
Minä löysin itselleni kauniin mekon ja housut. Esittelen ne kunhan olen saanut ne kotiin. :)

Olin päättänyt, etten tilaa Sennille mitään. Noh toisin kävi. ;)
Noshille on ilmestynyt juuri POLKU-mallisto joka vei ainakin minun sydämeni. Ihanan värisessä kuosissa seikkailee metsäneläimiä ja tähän kuosiin on yhdistetty hauskasti vinoraitakangasta. Olisin voinut tilata tästä mallistosta vaikka mitä, mutta pysyin sen verran tiukkana että tilasin vain palan polkukangasta mintunvärisenä. Se mitä kankaasta tulee, on vielä arvoitus. :)


Polku-kuosia minttuna

Viikonlopusta jäi kyllä hyvä mieli. :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniina olettr olleet häissä!!

  Ja tuo Noshin Polku, oih! Vetoaa miuhunkin, mutta mutta, yritän nyt olla tiukkana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Hih, minä en voinut vastustaa kiusausta :D

   Poista