sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kaason tehtävissä, morsiamen häämekko!

Nyt ovat kaason tehtävät alkaneet ja homma alkaa tuntua jo todelta!
Rakas ystäväni menee oikeasti naimisiin ensi vuonna ja minä olen saanut kunnian toimia kaasona! <3
Hääpari on tavannut toisensa merellisissä tunnelmissa sukellusharrastuksen parissa ja tämä onkin häiden teemana. He valitsivat hääpaikaksi ihastuttavan ja romanttisen purjeveneen. Ei siis ihan periteinen hääpaikka. :)

Hääpari toivoo rentoja ja mahdollisimman stressittömiä häitä. Rentojenkin häiden järjestämisessä on kuitenkin oma työnsä ja monta asiaa muistettavana ja hoidettavana. Pikkuhiljaa valmistelut ovat lähteneet rullaamaan eteen päin. Eilen yksi häiden (etenkin morsiamen) iso asia saatiin hoidettua. Nyt morsiammelle on hankittu se hyvin tärkeä ja ainutlaatuinen, elämän yksi tärkeimmistä vaatekappaleista, HÄÄMEKKO! 
Minä sekä eräs lapsuuden ystävämme suuntasimme eilen Helsinkiin katselemaan häämekkoja. Ajatuksena oli, että menemme morsiamen mukana katselemaan häämekkoja ja saamaan jonkinlaista käsitystä siitä, millaisia mekkoja oikein on ja niiden hintoja. Morsian ei todellakaan ollut ajatellut vielä osavansa häämekkoa, toisin kuitenkin kävi. 


Siinä on mekkoa jos jonkin laista :)Morsiamella oli jo hyvä käsitys siitä millaisen mekon hän haluaa. Toiveena oli suht yksinkertainen, mielellään pitsinen mekko, ilman ylitsepursuavia tyllihörhötyksiä ja blingblingejä.
Morsiammella on aivan täydellinen kroppa tyköistuviinkin mekkoihin, hänen vartalolleen sopii hyvin monenmalliset mekot.
Olimme siis ensimmäistä kertaa liikkeella mekonmetsästyksessä. Alkuunsa kävimme mekot pikaisesti läpi ja nopeasti löytyikin ne mekot jotka eivät missään nimessä tulisi kysymykseenkään. Varsin nopeasti rekeistä löytyi kolme ihanaa mekkoa sovitettavaksi. Kaikki valikoidut mekot olivat merenneitomallisia, eli hyvin tyköistuvia ja toivat morsiamen upean kropan kauniisti esiin. Jokaisessa mekossa oli hyvät puolensa, mutta yksi oli ylitse muiden. Jätimme mekon vielä sivuun siksi aikaa, että katselimme vielä kerran muutkin mekot läpi ja sovitettavaksi otettiinkin yksi mekko. Viimeisin mekko ei ollut merenneitotyylinen, kaunis sekin oli, mutta ei mitään verrattuna siihen mekkoon joka jäi odottelemaan vielä uusintasovitusta.
Morsian sovitti sitten vielä kerran lempparimekkoaan ja oih kyllä, se se on! Niin täydellinen! Kaunis kokopitsinen, suht simppeli olkaimeton mekko jossa on aivan ihastuttava yksityiskohta, selän yläosasta laahuksen loppuun asti ulottuva nappilista, niin kaunis ja elegantti. 

Olimme kaikki kuin puulla päähän lyötyjä, voiko tämä mennä näin helposti?! Tässäkö mekon metsästys sitte oli? Joko se löytyi? Pähkäilimme ja pohdimme, onko järkevää ostaa mekkoa heti ensimmäisellä etsintäkerralla? 
Tulimme kaikki kolme siihen tulokseen, että miksi ei. Jos tämä mekko tuntuu oikealta ja miellyttää morsianta (ja miellytti toki meitä muitakin) niin miksi sitä ei sitten ostaisi. Jos mekon jättäisi ostamatta, voisi asia jäädä kaivelemaan kun vastaan ei tulisikaan enää yhtään niin ihanaa mekkoa. Lopulta asia oli päätetty, tämä on se mekko, se jossa hän menee naimisiin! 
Nyt yksi häiden iso osa oli saatu hommattua. Häät alkavat tuntua yhä todellisemmilta. :)

Morsiamen luvalla laitan kuvat mekosta, kuvissa mekko näyttää vitivalkoiselta. Minun silmääni mekko näyttää luonnossa enemmänkin luonnonvalkoiselta, ei siis vitivalkoiselta. Morsiamen asusta puuttuvat toki vielä kengät, korut ja jokin bolero tai huivi viileään iltaan, mutta se isoin osuus, häämekko, on nyt löytynyt.

Kaunis mekko kertakaikkiaan, kauniin ja upean morsiamen yllä. <3


Nään jo silmissäni kuinka kauniilta morsian näyttää mekossaan laivankannella 
sulhasensa rinnalla, sniiisks. <3

1 kommentti: