lauantai 19. syyskuuta 2015

Alkusyksyn kirppislöytöjä

Kirppistely on kivaa puuhaa, etenkin jos löytää ihania aarteita edullisesti. Yleensä löydän kirppiksiltä Sennille vaatteita, mutta nyt olen löytänyt itsellenikin jotain!

Yleensä ajatellaan, että naiset hamstraavat laukkuja ja kenkiä vinot pinot. No minä en kyllä kuulu niihin naisiin. Kulutan kengät ja laukut loppuun (eli siihen asti että ne kuluvat puhki). Laukut harvoin ehtivät lahota käsiin, toisin kuin kengät. :D
Katselin tuossa loppukesästä laukkujani ja totesin, että tarvitsen uuden simppelin laukun. Sellaisen jonka voi yhdistellä mihin tahansa asukokonaisuuteen. Laukku ei saisi olla niin iso, että saan tungettua sinne puolet omaisuudestani, silloin sieltä ei löydä yhtään mitään! Taaperon kanssa ei tarvitse enää kantaa hoitolaukkua mukana, joten senkään takia en tarvitse kovin isoa veskaa.

En ole ikinä omistanut kallista merkkilaukkua, enkä varmaan tule omistamaankaan. En vain näe siinä mitään järkeä, että tuhlailisin rahani kalliiseen merkkilaukkuun kun halvemmallakin saa.
Onneksi mikään ei pakota minua ostamaan kallista merkkilaukkua. Potisin varmasti ihan hirvittävän huonoa omaatuntoa jos jostain syystä ostaisin kalliin laukun itselleni. :D

Halusin ensisijaisesti ostaa laukkuni kirppikseltä, kirppishinnalla. Laukun piti olla näppärän kokoinen ja hihnan piti olla tarpeeksi pitkä, jotta saisin laitettua sen pään yli olalle.
Löysinkin pian nettikirppikseltä ihanan vaalean laukun! Hintaa laukulla taisi olla 8€. Laukkuun mahtuu kaikki välttämätön: rahapussi, puhelin, avaimet ja puuteri. Laukku oli loistavassa kunnossa kun ostin sen, se oli nimittäin täysin käyttämätön. :)
Tämä laukku on kiva napata mukaan vaikka kauppa- tai kahvittelureissulle. Minusta laukku on sievä ja se on helppo yhdistellä monenlaisiin vaatteisiin.

Ostettuani vaalean  laukun, löysin sattumalta live-kirppikseltä nätin ja näppärän mustan laukun. Siinäkin oli tarpeeksi pitkä hihna. Tämä laukku on sen verran isompi vaaleaa laukkua, että sinne mahtuu omien tavaroideni lisäksi myös vaihtovaatteet taaperollekin. Hintaa laukulla oli 4€. Laukun pinnassa oli jo hiukan naarmuja, mutta ne eivät tätä äippää haittanneet. Täydellinen laukku mukaan otettavaksi mm. kerhoihin ja muskareihin!

Kumpikin laukku on juuri sellainen kaunis ja simppeli, yksivärinen, ei mitään ylimääräisiä hilavitkuttimia. Silti kumpikin laukku on ihanan naisellinen, mustassa laukussa söpöt vekit/laskostukset ja vaalea laukkukin on sievä, siinä on hauska, rusettimainen, "lukko". Näin sain kaksi mieleistä laukkua, edullisesti. :)Haaveilin syksyksi itselleni uusia tennareita. Hypistelinkin kaupassa muutamia, mutta en sitten raaskinutkaan ostaa. Onneksi en ostanut, sillä netti-kirppikselle oli tullut myyntiin hyväkuntoiset ja ah niiiin herkut seeprakuvioiset paljetti tennarit! :)
En yleensä pidä eläinkuovioisista vaatteista tms. enkä kyllä liiemmin paljeteistakaan, mutta näissä ne toimivat ja ihastuin kenkiin heti kun ne näin. Onneks olin nopea ja sain kengät itselleni!
Kengät ovat ihanan kevyet jalassa ja tuovat muuten melko tylsään ulkovaatetukseeni vähän ilmettä ja leikkisyyttä. :)

Viime viikolla täällä oli asematapahtuma, jossa oli kaikenlaista aina torikojuista lastenvaatekirppikseen. Lastenvaatekirppikseltä en tehnyt löytöjä, paikalla oli niin paljon väkeä ettei edes tehnyt mieli jäädä penkomaan pöytiä sen tarkemmin. Lähialeen ihmiset olivat pystyttäneet kotitalojensa eteen kirppispöytiä, joissa olikin kaikenlaista tavaraa. Sieltä löytyi taaperomme leikkeihin ihana (emalinen) keltainen Finelin kastikekasari. Kattila oli niin söpö ja juuri sopivan kokoinen tytön kotileikkeihin, että en voinut vastustaa sitä. Kattila oli hyvässä kunnossa eikä sitä oltu hinnallakaan pilattu (4€).

Tapahtumassa oli myös ilmainen poniratsastus ja ponit nähdessään halusi Senni tietenkin ratsastamaan. Toki tyttönen pääsi hepan selkään. :)
Heppailun jälkeen kävimme ostamassa jotain Sennin vauvoille. Nukeilla ei nimittäin ollut minkäänlaista sänkyä. Kadunvarrella oli myynnissä ihana vanha puinen nukensänky. Sänky on jo kulunut, siksi se ehkä onkin niin sympaattinen. Vanha punainen maali on kulunut jonkun lasten leikeissä. Sänky on sen verran reilun kokoinen, että siihen mahtuu isompikin nukke nukkumaan. Hintaa retronukensängyllä oli 10€.
Hetken pähkäilin hioisinko sängyn ja maalaisin sen valkoiseksi. Valkoisena se sopisi tytön huoneeseen paremmin, mutta toisaalta en tiedä raaskinko kajota siihen. Jotenkin sänky on niin hellyttävä kun siinä näkyy elämisen jälki, ehkä jätän sen tuollaiseksi. Mitä sinä tekisit: maalaisitko sängyn valkoiseksi vai jättäisitkö alkuperäiseen kuntoon?


Oletko tehnyt viimeaikoina kirppislöytöjä itsellesi? Mitä löysit? :)


1 kommentti:

  1. Ihana postaus! Kirppislöydöistä on aina kiva lukea. :)

    Itselleni löysin viimeksi, Lahden Lanttilasta (joka on miusta maailman paras kirppis), uudenveroiset punaiset crocsin saappaat neljällä eurolla ja ihanan puuvillaneuletakin hintaan 1,5e. Molemmat tulivat kovasti tarpeeseen joten ne ilahduttivat. :)

    Me olimme viime sunnuntaina mummilassa siellä teilläpäin ja mietimme, että oltaisiinko lähdetty kotiin asematapahtuman kautta. Huristeltiin sitten kuitenkin suoraan kotiin, mutta voi ei, ponit olisi ollut ihana nähdä! Ellu on puhunut, että haluaisi ratsastaa, mutta ei olla satuttu tapahtumaan jossa olisi ollut siihen mahdollisuus.

    VastaaPoista