keskiviikko 19. elokuuta 2015

Syksyn välikausivaatteet

Veikkaan että pian yhdessä jos toisessakin blogissa esitellään lasten välikausivaatteita.
Vielä syysvaatteita ei tarvitse pukea ulos lähtiessään, mutta kai se syyskausi on jo pyörähtänyt käyntiin kun koulut ja kerhotkin ovat alkaneet.

Pidimme viime sunnuntaina pihakirppisen vanhempieni pihalla. Tämä taisi olla jo kolmas kerta kun järjestimme pihakirppiksen. Ihan kivasti sain myytyä tarppetonta tavaraa ja vaatetta.
Myin mm. Sennin pieneksi jääneet vk-vaatteet ja sadeasut.
Nyt on tilaa uusille vaatteille. ;)
Pidän tulevana sunnuntaina ihka ensimmäiset lastenvaatekutsuni, jippii. Sieltä tulee varmasti tilattua uusia ihanuuksia syksyyn.

Ulkovaatteet syksyyn ovat jo aika hyvällä mallilla.
Keväällä ajattelin, että Sennin seuraavat vk-vaatteet eivät tulisi olemaan vaaleanpunaisia/pinkkejä. Keltainen väri oli mielessä. Mutta kuinkas sitten kävikään, vk-vaatteet ovat nyt pinkkiäkin pinkimpiä ja vaaleanpunaisia! :D
En vain voinut vastustaa kiusausta.

Löysin sattumalta kirppikseltä täysin käyttämättömän Name it:n playtech softshell-haalarin kirkkaan pinkkinä. Haalari oli niin suloinen ja edullinen, että pakkohan se oli ostaa kun kokokin oli juuri oikea. Haaveilin softshellhaalaria jo viimesyksyksi, nyt Sennillä sitten on sellainen. Olen kuullut paljon hyvää softshelleista. Siinä ei ihan heti pitäisi kastua vaikka istahtaisikin kostealle ja viileämmilläkin syyskeleillä luulisi tarkenevan. :)

Softshellhaalarin lisäksi Senniltä löytyy myös Reiman vaaleanpunainen haalari. Sekin on kirppislöytö ja ajattelin sen pihalle ns. rymyhaalariksi.
Olen jemmannut myös yhden toisenkin kirppislöytöhaalarin johonkin, mutta sen jemmapaikka on vielä arvoitus tai sitten olen jo lahjoittanut sen eteenpäin. ;)

Haalari on käytännöllinen pihaleikeissä, mutta esim. kauppareissuilla housu&takki yhdistelmä toimii mielestäni paremmin. Takki on helppo riisua pois jos tulee kuuma, toisin kuin haalari.
Sennillä oli pitkään käytössä ihana Ticket to heavenin housu&takki setti, mutta nyt se alkoi jo käydä pieneksi ja myin sen pois. Uusi olisi siis ostettava.
Löysin supersuloisen takin H&M:ltä ja tilasin sen oitis. Takki on puuteriroosan värinen ja siinä on mustia pupun kuvia.
Tilasin mustat, vedenpitävät, housut takin kaveriksi. H&M:ltä löytyi myös takin kuvioon sopiva harmaa pipo sekä tuubihuivi, pupukuviolla.
Pinkkiin softsell haalarin kaveriksi halusin hillitymmän värisen pipon ja kaulahuivin. Pupuhuivi ja -pipo sopivat täydellisesti myös haalarin kanssa. Harmaa rauhoittaa kokonaisuutta kivasti ja pupuissa on ripaus samaa pinkkiä kuin haalarissakin. :)
Toki neidiltä löytyy muitakin pipoja ja huiveja, mutta nämä ovat uusimmat. Saapa nähdä onko pipoja ja huiveja vielä lisää vaatekutsujen jälkeen. ;)
Keväällä ostetut kengät näyttävät menevän tyttöselle vielä oikein hyvin eli ainakaan heti alkusyksystä niitä ei tarvitse päivittää uusiin. :)

Tovi saadaan vielä odotella ennen kuin välikausivaatteille tulee tarvetta ja ihan kiva niin. Eilenkin oli oikein ihana rantakeli ja me polskuttelimme Sennin kanssa koko iltapäivän järvessä. Olimme muuten ainoat uimarit rannalla, muut taisivat olla joko koulussa, hoidossa taikka töissä.Joko teidän lasten välikausivaatteostokset on tehty?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti