maanantai 3. elokuuta 2015

Korttia on siinä monenlaista

Esittelenpä taas muutamia tekemiäni kortteja.
Näin kesäaikaan monella lapsukaisella on ollut synttärit ja lahjapaketin lisäksi annoimme heille aina itsetehdyn kortin.
Hassua miten se visio päänsisällä ja toteutus eivät yleensä kohtaa, mutta ihan kivoja lopputuloksia syntyy aina välillä.Tämä kortti meni eräälle pienelle prinsassalle. Toteutus ontui aikalailla suunnitellusta, mutta kehtasin sentään viedä tämän juhliin ja ojentaa päivänsänkarille.Tämä kortti puolestaan meni eräälle pienelle miehen alulle, joka rakastaa legoja. Legot onnistuivat kivasti, mutta muuten tuo kortti jäi ehkä kaipaamaan jotain, en vain tiedä mitä. Korttia oli kuitenkin kuulema ihailtu paljon eli ei se sitten varmaan ihan surkea tuotos ollutkaan.


Tämä pöllökortti annettiin eilen 9-vuotiaalle tyttöselle. Tämä valmistui kaikista näistä korteista nopeiten ja pienimmällä vaivalla. Vaikka tähän ei mennytkään tunti tolkulla aikaa (niin kuin noihin muihin meni) niin olen tyytyväisin tähän. Jotenkin tässä vain kaikki palaset loksahtivat kohdalleen ja se näyttää minusta kivalta. Pöllön siivet ovat muuten liikuteltavat. :)

Mikä näistä on sinun lempparisi?

12 kommenttia:

 1. Kertakaikkiaan aivan ihania, eihän noista osaa lempparia valita. :)
  Mulla on vierähtänyt tovi viime kerrasta kun tein kortteja..materiaalit on niin lopussa että pitäis käydä ostamassa lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! :)
   Mun tarttis myös päivittää materiaalivarastoa, etenkin kartonkipohjien osalta.

   Poista
 2. Voi että miten ihania! Noissa lego-palikoissa on varmaan iso näpertäminen! Mäkään en osaa lempparia sanoa, ovat kaikki niin kauniita. Tuli ihan into askarrella itsekin kortteja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Emonen! :)
   Joo lego-kortin tekemisessä vierähti useampi tunti. Periaatteessa tosi simppeliä puuhaa mutta kun noita pikkuisia ympyröitä oli iso läjä niin niiden laittamiseen meni aikaa ja takapuoli puuduksissa sai istua, mutta sitkeästi tein loppuun. :D
   Kiva kuulla että korttini inspiroivat askartelemaan.

   Poista
 3. Ihania kortteja kaikki! Erityisesti pidän tuosta legokortista, hauskan erilainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Minnaa! :)
   Minusta legoista tuli aika aidon näköisiä, luulisi tunnistavan legoiksi.

   Poista
 4. Hei,

  löysimme blogisi netistä ja ajattelimme tiedustella onkohan teillä varastossa tai kaapissa lojumassa tarpeettomia tutteja tai tuttinauhoja ? Meillä kotona tehdään niistä reborn-nukeille sopivia :) otamme vastaan lahjoituksena. mailia saa laittaa lenfuuma (at) gmail.com

  t. Siiri ja Vesa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kun löysitte tänne. :)
   Itse asiassa muutama tutti on varmaankin jäänyt kaapin perälle jemmaan kun tuteista luovuttiin. Pengonkin ne esille ja katson missä kunnossa ne ovat. Tuttinauhojen kohtalosta en ole varma, mutta tarkistan senkin. Laitan mailia jos löydän jotain lahjoituskelpoista. :)

   Poista
  2. Hei taas,

   Löytyikö niitä tutteja ja nauhoja ? :)

   t. Siiri ja Vesa

   Poista
  3. Heippa!
   Anteeksi unohdin ihan laittaa viestiä.
   Löysin kyllä mutta ovat melko kuluneita. Meidän neidillä oli tapana pureskella sitä kuvapuoltakin. Haluatte varmaan siistin näköisiä tutteja?

   Poista
  4. Hei,

   meille käy ihan kaiken kuntoiset, laitahan mailia niin voidaan laittaa osoitetta jos postitus vain suinkin onnistuu :)

   Poista
  5. Sähköpostia laitettu :)

   Poista