maanantai 24. elokuuta 2015

Kala ja kettu

Kortteihin on kiva askarrella erilaisia eläinhahmoja. Nyt olenkin tehnyt kaksi eläinaiheista korttia, kalan ja ketun.

Kalakortin tein yhdessä Sennin kanssa Tepon syntymäpäiväksi. Kalamiehelle kalakortti. Kortti oli sellainen pikaisesti, mutta rakkaudella, kyhätty. Tämän kortin tekemiseen ei mennyt kuin hetki aikaa. Siitä olisi varmasti saanut muokattua vaikka kuinka erikoisen ja hienon kortin, mutta olen todennut että taaperon kanssa ei kannata ryhtyä tekemään mitään liian vaikeaa ja aikaa vievää korttia. ;)
Minusta kortista hienon tekee kalan suomut, jotka syntyivät sormiväreillä taaperon sormella tuputellen. Pikkusormilla synttyi suloiset ja värikkäät pikkusuomut kalalle.


Viime launtaina siskoni ihana poika täytti 2-vuotta! Tein hänelle kettukortin. Kettuun suunnittelin kaavat ensin ihan tavalliselle piirustuspaperille. Kun kaavat miellyttivät minua, leikkasin kaavojen mukaan palat askartelukartongista. Ketunhännän kiinnitin haaraniitillä, joten sitä voi liikutella.
Tämän kortin tekoon käytinkin sitten enemmän aikaa ja suunnittelin sitä melko kauan. Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen ja taisi synttärisankarikin pitää siitä.

Mitäs mieltä olette kalasta ja ketusta?

4 kommenttia:

 1. Kettu oli mainio häntänsä kera! :) Muistolaatikkoon menee, niin kuin kaikki itsetehdyt kortit :) Varmasti on mennyt aikaa sen tekemiseen. ♥
  Kalakin on suloinen! Mitä Teppo sanoi siitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Teppo oli tietenkin ilahtunut kortista ja taitaa tuollainen kortti, johon oma pieni prinsessakin on osallistunut, sulattaa isinkin sydämen :)

   Poista
 2. Kauniita kortteja! Laitan kalakortti-idean korvan taakse, meillä papat ovat innokaita kalamiehiä. :D

  Suloinen tuo kettu häntineen. ♡

  VastaaPoista