perjantai 3. heinäkuuta 2015

Värityskirjaseikkailu

"Yksinkertainen ja hidas tekeminen tutkitusti rentouttaa, rauhoittaa ja lievittää stressiä. Laskeudu mindfulness-mielentilaan tämän maagisen värityskirjan parissa". Näin lukee ostamassani, aikuisille tarkoitetussa, värityskirjassa.

Moni onkin varman kuullut jo näistä ihanista mindfulness-värityskirjoista, ne tuntuvat saaneen jo melkoisen suosion.
Minäkin olen nyt hurahtanut värittämiseen täysin! Ihanaa pikkutarkkaa näpertämistä, mutta samalla niin ihanan helppoa ja yksinkertaista.

Kun ryhdyin värittelemään ensimmäistä kuvaa, mieleeni palasivat opiskeluajat. Koulussa tuli ihan ajattelematta väriteltyä ja piirreltyä monet monisteet ja vihot täyteen jos jonkinlaista kuviota ja koukeroa, se selvästi rentoutti ja rauhoitti ja opiskelu oli mieluisampaa.

Aikuisten värityskirjoja on olemassa monia erilaisia. Minä valitsin itselleni kirjan, jossa värityskuvina on eläimiä, jonkin verran myös kukkia ja kasveja. Olenkin nyt monena iltana istunut värityskirjaa väritellen. Aika kuluu nopeasti kun oikein keskittyy värittämiseen ja pian huomaakin että nukkumaan olisi ollut hyvä käydä jo tovi sitten. ;)
Värittäminen on siis vienyt minut mukanaan ja nyt tekisi mieli ostaa lisää puuvärejä, jotta värivaihtoehtoja olisi enemmän. Ei yhtään hullumpi uusi harrastus. :)

Joko sinulla on oma värityskirja? Millainen?

4 kommenttia:

 1. Ei ole vielä omaa.Hirveästi tekisi mieli ostaa tuollainen ja juuri eläin- ja luontoaiheinen:)

  VastaaPoista
 2. Sinut on haastettu!
  Mikäli et syystä tai toisesta halua ottaa haastetta vastaan niin pistä viestiä kommenttilootaani niin jatkan haastetta jollekulle toiselle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Voinko oikasta haasteen osan nro 3? Eli en haastaisi ketään vaan annan kaikille vapauden napata itse haasteen jos haluavat?
   Muutoin haasteen toteutus onnistuu.
   Täytyykin tulla vierailemaan sinun blogiisi. :)

   Poista
 3. Värittelen käsityöideoita muistikirjaan - piirtelen ja värittelen niitä... Se ehkä tuo jotain samaa:)

  VastaaPoista