keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Keittiö ennen ja jälkeen tuunauksen

Esittelin teille keittiömme tuunauksia pieninä paloina (1,2 ja 3). Näiden esiteltyjen tuunausten lisäksi keittiössä on tapahtunut muutamia muitakin muutoksia, mm. hana on vaihtunut ja yhden alakaapin tilalle on vaihdettu astianpesukone.
Nyt esittelen keittiöstä kokonaiskuvia, ennen ja jälkeen tuunauksen. Kokonaiskuvista näkee parhaiten kuinka tuunaukset vaikuttivat keittiön ilmeeseen. Tätä postausta onkin jo kyselty ja nyt se sitten tulee. :)

Tuunausten avulla sain synkän, kulahtaneen ja vanhanaikaisen keittiön heräämään henkiin. Jos päätösvalta olisi minulla, olisi keittiöön tehty kokonaisvaltainen remontti. Remontti ei ollut kuitenkaan vaihtoehto, joten oli tehtävä pienempiä muutoksia jotta keittiöstä saisi viihtyisän.
Minusta onnistuin aika hyvin. :)
Tuunausten lisäksi omat tavarat ja tekstiilit tekivät ihmeitä keittiön ilmeelle, ne pehmentävät ilmettä ja tuovat kodikkuutta.

Tuunaaminen tuli paljon halvemmaksi kuin mitä remontti olisi tullut. Toki tuunaamiseenkin kuluu rahaa, siksi se tehtiinkin pienissä erissä eikä kertarytinällä (pelkät nuppivetimet olivat jo melko hintavat).
Nautin tuunamisesta! Ihana nähdä kuinka jokin vanha ja kulunut saa uuden elämän kun sitä malttaa ehostaa. Kaiken ei tarvitse olla aina uutta ja kallista ollakseen kaunista, minusta meidän keittiö on aika hyvä esimerkki siitä. :)


Vai mitä mieltä olette?


Keittiö ennen tuunausta:
Kuvat on otettu ennen muuttoamme.Keittiö tuunauksen jälkeen:


8 kommenttia:

 1. Aivan ihana muutos. Näyttää todella viihtyisältä keittiöltä. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno muutos! Keittiön ilme on raikastunut hurjasti! :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä hieno muutos.:) Oon kanssa ihaillut kaikenlaisia ihania nuppivetimiä, meille ne ei vaan sovi oikein muuten. Osaatko arvioida minkä verran kokonaisuudessaan kului rahaa muutokseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Nyt kysyit kyllä vaikean kysymyksen. Muutos tehtiin pikkuhiljaa puolen vuoden aikana joten en osaa sanoa paljonko rahaa kului. Se on kuitenkin varmaa, että huomattavasti halvemmaksi tämä tuli kuin keittiöremontti. :)

   Poista