lauantai 20. kesäkuuta 2015

Kurkistus meidän juhannukseen

Vietimme rauhallisen ja leppoisan juhannuksen.
Kokoonnuimme taas vanhempieni luokse.
Emme halunneet lähteä hötkyilemään sen pidemmälle, perhejuhannus mummulassa sopi meille oikein hyvin.
Pöytä notkui taas erilaisista herkuista kun jokainen toi jotakin. Tarjolla oli mm. itse tehtyjä salaatteja, focaccia leipää, kanaa, dippivihanneksia ja kinderpiirakkaa.
Ei varmaan yllätä, että minä olin tuon kinderpiirakan takana. ;)
Moni oli hehkuttanut kinderpiirakkaa, joten pakkohan sitä oli viimein testata. Ihan älytön kalori&sokeripommihan se on, mutta todella hyvää ja makeaa.


Saunakin lämmitettiin. En ole mikään erityisen innokas saunoja, mutta näin viileänä juhannuksena oli ihana päästä saunan löylyihin.
Isäni oli tehnyt taaperoille ikioman pienen saunavihdan. Vihta olikin lasten mieleen.
Saunassa vihtaa kokeiltiin hellästi, mutta Sennistä oli hauskempaa kun isi kaatoi löylykauhalla kylmää vettä päähän, kikatus vain kuului. ♡
Mitään sen kummoisempia emme tehneet. Tällainen rento juhannuksen vietto sopi meille hyvin ja lapsista oli kiva päästä taas touhuamaan keskenään ja vipeltämään pitkin mummulaa.
Saimme myös Mummin (Tepon äidin) seuraksemme, hän leikityttikin lapsia mielellään. Mummilla ja Mummulla juttua riitti koko illan. Onneksi miesväkeäkin oli paikalla niin Papallakin oli miehistä seuraa. ;)
Yöksi emme tällä kertaa jääneet vaan ajelimme iltasella kotiin nukkumaan. Uni tulikin hyvin kun oli syöty hyvin (liiankin), leikitty ja saunottu.


Toivottavasti kaikilla muillakin oli mukava juhannus!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit, juurikin sitä! :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta! Mekin vietettiin mummolajuhannus ja nautittiin kovin. Kiva, uusi blogituttavuus blogisi - pakko jäädä lukijaksi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :)
   Kiva kuulla että pidät blogistani. :)

   Poista