maanantai 4. toukokuuta 2015

Vappua 2015

Hups! Vappu mennä hujahti jo enkä ole saanut aikaiseksi tehdä vappu-postausta. Ehkä on parempi tehdä se nyt, kuin jättää kokonaan tekemättä. Voin sitten vuosienkin päästä kurkistaa mitä mahdoimmekaan tehdä. :)

Eli tässä hiukan paloja meidän vapusta.

Minä ja Senni aloitimme vapun jo tiistaina aapelin vappujuhlilla. Aapeliin sai pukeutua naamiaisasuun ja Senni oli Minni-hiiri.
Ohjelmassa oli leikin ohessa myös kasvomaalausta ja Senni sai käsiinsä hienot kuvat, joita esiteltiinkin ylpeänä isille. :)


Vappu jatkui aapelissa myös torstaina ja silloin tarjolla oli kattavasti kaikenlaista vappuherkkua. :)
Tupa oli täynnä ja vilskettä ja vipinää riitti.
Loppu päivä vietettiinkin rauhallisesti Tepon ja Sennin kanssa yhdessä kokkaillen.
Aurinkokin pilkahti joten säntäsimme ulos ja Senni pääsi keinumaan ja leikkimään vesilätäkköihin. Lätäköt on nyt neidistä tosi kivoja. :D
Ulos mentäessä Senni hihkui innoissaan ja huusi "ätäkkö" ja meni lätäkölle. Varovasti hän otti ensimmäisen askeleen lätäkköön kun sanoin että mene vain. Siitä innostuneena hän kävi läpi kaikki muutkin pihan lätäköt ja huuteli aina uuden lätäkön nähdessään "toinen, kivaa!".

Perjantaina kokoonnuimme (jälleen) vanhempieni luo. 
Pidimme vappukekkerit nyyttäriperiaatteella. Jokainen toi siis vappupöytään jotakin syötävää ja näin pöytä notkui kaikkea hyvää salaatista munkkeihin. Minä ja Teppo toimme tomaatti-fetapiirakkaa ja toimimme munkkien paistajina. Osa munkeista sokeroitiin tavallisella sokerilla ja osa kanelisokerilla. Kanelisokerimunkit on namia! 
Isäni oli ostanut lapsille mm. serpentiiniä ja ilmapalloja vapputunnelmaa tuomaa.
Päivä kului leppoisasti munkkeja mutustellen, simaa juoden ja perheen kanssa höpöttäessä.

Minulla olisi ollut mahdollisuus railakkaisiin vappubileisiinkin, mutta päädyin viettämään perhevappua.
Tiedä sitten onko vanhuus iskenyt vai äitiys vienyt minussa viimeisetkin biletyshalut mennessää, mutta tämä tuntui hyvältä näin. :)


2 kommenttia:

 1. Oi nam mitä munkkeja!

  Ja iiihana Senni Minni Hiirenä! Meillä korvat pysyisivät päässä about kolme sekuntia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei Sennikään koko aikaa antanut korvien olla päässä, etenkin jos minä olisin ne neidille laittanut. Kun neiti laittoi korvat itse päähän, saivat ne olla jonkin aikaa. :)
   Kaulakoru sen sijaan oli kaulassa koko aamun.

   Poista