tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen 2015

Pääsiäinen oli ja meni. Ja ihan kivasti ja värikkäästi se menikin.
Tässä tiivistetty kuvapostaus pääsiäisestämme.


Tämä ensimmäinen kuva on otettu jo toissaviikkolla, pienistä ja suloisista virpojista, mutta katson sen pääsiäiskuvaksi. :)Rairuohon kasvattaminen, vaipansisus kasvualustana, onnistui hyvin :)Sain myös pääsiäisaiheisia yllätyskukkia <3Perjantai vietettiin koko perheen voimin vanhempieni luona.
Söimme herkullisen lammasaterian ja ohjelmassa oli jo perinteeksi muodostunut munanmetsästys. 
Meillä kaikki, myös aikuisen, osallistuvat munanmetsästykseen. Tänä vuonna suklaamunia etsittiin ulkona.
Nyt Senni ja Antonkin ymmärsivät jutun pointin ja olivat iloisia kun löysivät suklaamunansa. Senni oikein halasi omaa suklaamunaansan kun löysi sen Vilma-siskon avulla. :D

Lauantaina Teppo oli töissä, mutta minä ja Senni suuntasimme kiertelemään markkinoille ja katsomaan kotieläimiä ja muuta pääsiäistapahtumaa.
Senni oli innoissaan kaikista eläimistä. Suosikit taisivat olla lampaat, joiden kanssa sai mennä samaan aitaukseen ja hepat. Senni pääsi ratsastamaan ensimmäistä kertaa ja voi kuinka tyttö nautti. Hepan selässä istui iloinen tyttö, joka hymyili ja nauroi koko ajan ja olisi varmasti ratsastanut vaikka koko päivän. 
Sunnuntaina menimme Sennin serkkupojan syntymäpäiville. Mukanamme veimme synttärisankarille mm. askartelemani kortin.

Eiliselle meillä ei ollut mitään suunnitelmia. Aamu vietettiin rauhallisesti kotosalla.
Iltapäivällä suuntasimme, hetken mielijohteesta, tivoliin joka oli täällä viimeistä päivää. 
Ajatuksena oli mennä vain katselemaan laitteita ja syödä hattaraa. Hattarat jätettiin kuitenkin syömättä ja ostimmekin kaksi laitelippua, joilla vien Sennin karuselliin ja kahvikuppeihin. Kahvikupeissa äitiä jännitti huomattavasti enemmän kuin tyttöä. ;)
Karusellissa ehdotin Sennille, että hän istuisin söpön kirahvin kyydissä, mutta tytölle kelpasi vain auto, mutta hieno auto olikin. :D
Arki on koittanut taas ja tämä päivä aloitettiin tuttuun tapaan aapelilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti