torstai 16. huhtikuuta 2015

Nauruterapiaa

Nauruterapiaa, sitä jokainen tarvitsee varmasti joskus! 
Sen toteuttamiseen on monia tapoja, mutta yksi varma tapa on mennä katsomaan Stand Upia.

Viime jouluna Teppo osti meille yhteiseksi lahjaksi liput Sami Hedbergin 10-vuotiskiertueen Hyvinkään näytökseen. Viime vuonna kävimme katsomassa Niko Kivelää.
Eilen koitti se kauan odotettu päivä, pääsimme katsomaan Stand Up-showta ja käkättämään niin, että kasvojen ja vatsan lihakset krampasivat.

Senni pääsi Mummun hoiviin yöksi ja me saimme kahden keskeistä aikaa. ♡♡♡


Valmiina lähtöön

Ennen Stand Upia kiertelimme rauhaksiin kauppakeskus Willassa. Emme lähteneet shoppailemaan, kiertelimme ja katselimme rauhassa kaikenlaista kun kerrankin oli mahdollisuus lähteä kahdestaan liikkeelle.

Jotain pientä tuli kuitenkin ostettua. Kävimme ensimmäistä kertaa Punnitse ja Säästä-kaupassa ja sieltä tarttuikin mukaan monenlaisia herkkuja. Voi apua miten paljon siellä oli erilaisia pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä (tosin suurin osa sokeroituja), siemeniä ja jauhoja. Sinne on kyllä päästävä uudelleenkin!

Olemme puhuneet Tepon kanssa jo pitkään, että meidän pitäisi joskus maistaa Sushia. 
Olemme joitakin vuosia sitten tehneet itse Sushia Tepon ja siskojeni kanssa, mutta hiukan omilla ohjeilla. ;)
Nyt pääsimme maistamaan ihan oikeaa Sushia. 
Sushit ostimme lounasbuffetista, siksi lautasille päätyi paljon muutakin kuin vain Sushia.
Täytyy kyllä sanoa, että Sushi ei ole ollenkaan meidän juttu! Päälimmäisenä mieleen jäi raaka kalanmaku, yök. Söimme kuitenkin kaiken kiltisti loppuun, onneksi oli paljon herkullisiakin ruokalajeja tarjolla. 
Uusia makuja ja ruokalajeja on kiva päästä maistamaan ja on ihanaa kun on joku, jonka kanssa maistella niitä yhdessä. Kaikesta ei voi tykätä, mutta olemme taas yhtä makukokemusta rikkaampia.

Ottamiemme annosten esillepano oli kaikkea muuta kuin kaunis, mutta tältä ne näyttivät.


Saimme kahden keskistä aikaa iltapäivästä alkaen. Koska Stand Up alkoi vasta ilta yhdeksältä, oli aikaa myös haukata jotain makeaa herkkua. Arnoldsissa jos jossain saa tyydytettyä makeanhimonsa. :D
Minä en jaksanut syödä omaa herkkuani kokonaan, joten Tepon oli uhrauduttava ja syötävä loput. ;)Päivä saatin kulutettua oikein mukavasti ja leppoisasti. Viimein oli aika istahtaa alas ja seurata koomikko Sami Hedbergin Stand Up-showta. Esitys keski kokoneisuudessaan pari tuntia, mutta aika meni todella nopeasti, nauraen. Oli kyllä aivan mahtava show, tykkäsin!


Kotiin lähdettiin hymyissä suin, mutta toki väsyneinä. Oli outoa olla ihmisten ilmoilla vielä niin myöhään. :D
Minua varmasti väsytti myös flunssa, jonka sain pahaksi onneksi pari päivää sitten. Onneksi kuumetta ei ollut päivän aikana ja kurkkukipukin oli kestettävissä, melkoinen räkäpää olin (ja olen edelleenkin).
Yöllä minulle taisi kuitenkin nousta kuume, tärisin kuin haavanlehti ja olin aivan umpijäässä! 
Aamuyöstä tulikin sitten aiva törkeän kuuma, kuume taisi laskea.


Aamua emme käyttäneet löhöillen, meillä oli tekemistä. Suuntasimme kirpputorille, sillä otimme sieltä pöydän siskoni ja Tepon kanssa, jonne laitoimme myyntiin tavaroitamme ja vaatteitamme. Nyt vaan toivotaan, että kauppa käy hyvin. :)
Kirppispöytän täytimme suht ripeällä tahdilla, jotta ehdimme hakea Sennin kotiin ennen päikkäreitä.

Mummulassa meitä odotti iloinen tyttönen, jolla oli ollut mukavaa Mummulassa. Kaikki oli mennyt hyvin, mutta emmepä epäilleetkään etteikö kaikki olisi mennyt hyvin. :)
Mamma esitteli meille myös ison läjän vaatteita, joita hän oli ommellut. Osa vaatteista oli Sennille, mutta esittelen ne jossain toisessa postauksessa.

Alla oleva kuva on heräteostoksesta, jonka ostin Tigerista. Tämä äärimmäisen söpö ja suloisen samettinen pupu-säästölipas oli aivan pakko ostaa Sennille. 
Senni halusin pupun ysiin (=syliin), mutta vei sen myös kiltitsi lipastonsa päälle ja siihen tiputettiin muutama kolikkokin. Oli ihanaa saada viettää Tepon kanssa kahdenkeskistä aikaa, mutta on se myös kiva päästä taas kotiin pikkumurun kanssa. Hassua miten nopeasti se ikävä oikein ehtiikään tulla. :)Oletko sinä käynyt koskaan katsomassa Stand Upia?

4 kommenttia:

 1. En ole käynyt mutta haluaisin ja juurikin Sami Hedbergiä! :) Ihana kuva sinusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset joskus katsomaan. :)
   Kiitos! ♡

   Poista
 2. En oo käynyt, mutta Samin keikalle kyllä haluaisin. Netistä tulee aina välillä katsottua pätkiä ja saa nauraa suupielet kipeiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan katsottu pätkiä välillä netistä, se mies osaa kyllä naurattaa. :D

   Poista