tiistai 3. maaliskuuta 2015

Baby shower suunnittelua

Siskoni Nean perheeseen syntyy kevään aikana vauva. ♡Poppana♡
Päätimme Jaana-siskon ja äitimme kanssa järjestää Nealle vauvakutsut, aivan kuten järjestimme kun Nea odotti Antonia. Minäkin sain omat ihanat vauvakutsuni kun odotin Senniä.
Toki tämäkin uusi pieni ihme ansaitsee siis omat kutsunsa ja odottava äiti tarvitsee oman päivänsä jolloin keskitymme häneen ja tulevaan vauvaan.

Olen ollut aivan innoissani siitä että pääsen taas suunnittelemaan kutsuja kakkuineen päivineen. :)
Pidämme Jaanan kanssa tänään palaverin kutsuja koskien. Olemme saaneet suunnitelmat jo aika hyvin kasaan ja tänään teemme varmaan hieman yksityiskohtaisemman listan. Suunnittelemme tarjottavat, ohjelman ja sen mitä kukin tekee jotta juhlista saataisiin ihanat, kutsukin on laitettu jo vieraille. 

Nyt kutsujen järjestäminen tuntuu jotenkin luontevalta ja helpolta kun olemme aikaisemminkin järjestäneet vauvakutsut ja niistä ei ole edes ehtinyt kulua vielä kovinkaan pitkää aikaa.
Kutsut tulevat olemaan Poppanaa lukuunottamatta lapsettomat (tietenkin masuasukit ovat tervetulleet).
Näin takaamme sen että huomio keskittyy odottavaan äitiin ja tulevaan vauvaan. 

Joidenkin mielestä vauvakutsut ovat ihan höpöhöpö-juttuja. Meidän perheemme on kuitenkin ehkä hieman höpöhöpö, keksimme juhlimisen aihetta milloin mistäkin eikä asioita oteta turhan vakavasti.
Ja jos uusi ihmisen alku ei ole syy juhlia niin mikä sitten?!!!
Minusta jokainen odottava äiti ansaitsee päivän jolloin keskitytään juuri häneen ja hänessä kasvavaan vauvaan. Raskausaika on usein sanansa mukaan raskasta aikaa, toisille enemmän ja toisille vähemmän.
Itse kuuluin siihen odottaja ryhmään joka onnistui keräämään lähes kaikki raskausvaivat aina pahoinvoinnista liitoskipuihin ja radista närästykseen ja kaameaakin kamalampaan turvotukseen ja pelottaviin migreenikohtauksiin ja kaikkea siltä väliltä. Silti osasin myös nauttia odotusajasta ja olin ylpeä itsestäni, minun vartaloni onnistui kantamaan mitä suloisimman pienen ihmeen ja saattamaan hänet maailmaan. Odottava äiti on mielestäni kaunis näky, suloisesti pyöristynyt vatsa on mielestäni jotain todella kiehtovan kaunista ja herkkää.

Vauvakutsuista saa ihanan muiston odotusajasta jota voi muistella jälkeenpäinkin ja äiti saa pienen hengähdystauon arjenpyörityksen keskellä. Minusta vauvakutsujen avulla vieraat kertovat tulevan vauvan olevan tervetullut ja että häntä odotetaan innolla.

Vauvakutsuista innostuneena päädyin muistelemaan vauvakustuja joita vietettiin kun minä odotin Senniä ja kun Nea odotti Antonia. Tässä muutamia kuvia vauvakutsuiltamme. 
Viimeisessä kuvassa olemma Nean kanssa vauvamasut vastakkain, se on minulle hyvin tärkeä kuva. Oli ihanaa odottaa yhtäaikaa esikoisia. :)


Nean saama vaippakakku


Nean vauvakutsujen tarjoiluja

Minä sain näin ihanan vaippakakun :)

<3


En ole varmaan vieläkään sisäistänyt, että sukuun syntyy taas ihana pieni käärö joka rikastuttaa elämäämme. Toki Nean kauniisti kasvavasta masusta näkee että vauva siellä on, mutta ehkä minä tajuan vauvan todeksi vasta kun hän on saapunut tähän maailmaan.
Minä odotan innolla että pääseen kanniskelemaan ja nuuskuttelemaan pientä kääröä, ihastelemaan pienen pieniä varpaita ja hämmästelemään vastasyntyneen vauvan hentoista ääntä. Vauva ♡♡♡

5 kommenttia:

 1. Voi miten ihanasti kirjoitettu ♡♡♡
  Mä luulin että te näätte tänää muuten vaan :D hyvä jos kutsujen järkkääminen ei aiheuta stressiä ♥
  Innolla jo odotan niitä!!!! :)
  Antonin vauvakutsut olivat ihanat! Ja vaippakakku ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Ihan täpinöissäni olen suunnitellut kutsuja eikä muutkaan stressaantuneilta vaikuta. :)

   Poista
 2. Vauvakutsujen järjestäminen on niin kivaa. :)
  Kauniita vaippakakkuja molemmat ja tuo viimeinen kuva on niin ihana. <3 Harva saa odottaa lasta samaan aikaan oman siskon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olimme kyllä onnekkaita.
   Nyt onkin mukavaa seurata yhtäaikaa lasten kasvua ja kehitystä. Pian taaperot pääsevät auttamaan vauvanhoidossa. :)

   Poista
 3. Oi vauvakutsujen järkkääminen on ihanaa! Olen ollut kaksissa mukana. <3 Ihania juhlia teille!

  Ps. ihana tuo alin kuva!

  VastaaPoista