sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Viidakkoseikkailu

Tämä viikko olo täällä päin talvilomaviikko. Puuhastelimmekin Sennin ja Vilman kanssa kivoja juttuja. Olemme mm. käyneet tuttavaperheen luona kyläilemässä ja näimme ensimmäistä kertaa heidän pikkiriikkisen tyttövauvansa. Kyllä vauva olikin niin suloinen ja pieni että olisin voinut kanniskella häntä sylissä koko päivän. ♡

Perjantaina suuntasimme Hyvinkäälle Villen viidakkoon. Villen viidakko on sisäleikkipuisto, hoplopin tapainen.
Olemme käyneet kerran aikaisemminkin kyseisessä paikassa, silloin Sennillä oli ikää vain 1kk eli hän ei paikkaa muistanut. 
Vinkkinä pikkuvauvojen äideille:
Villen viidakossa on helppo olla pikkuistenkin kanssa. Sennin ollessa pikkuinen käärö oli näppärää istua muhkeissa keinuvissa pelituoleissa ja imettää vauvaa. Keinuttelun avulla vauva nukahtikin helposti. :)

Nyt kun Sennistä on tullut jo reipas taapero, pääsi hän menemään siskonsa mukana kaikenlaisissa kiipelytelineissä ja pallomeressä.
Pallomeri ja liukumäki olivat Sennin lemppareita. Vilmakin viihtyi hyvin pallomeressä ja meni kiipeilyradalla näppärästi eteenpäin. :)

Tässä kuvapläjäys muutamista aktiviteeteista joita kokeilimme. Kuvien laatu ei ole paras mahdollinen, pokkarikameralla ei saa kovin kummoisia kuvia. Järkkäriä emme viitsineet ottaa mukaan, mutta eiköhän näistäkin kuvista välity se ilo ja riemu jonka koimme. :)


Pakko oli itsekin käydä pallomeressä :D

Senni on monesti ihastellut kauppojen edustoilla olevia rahalla toimivia leikkiheppoja ja -autoja. Nyt hän pääsi leikkibussin, -helikopterin ja -bussin kyytiin. Tytöllä oli kyllä hymy korvissa aina kun vekottimet alkoivat liikkua ja tyttö hoki "kiikkaa"!
Villen viidakosta sai ostettua myös pientä suolaista ja makeaa purtavaa, tämä mahdollisti monen tunnin hauskuuttelun ja pois lähdettiin vasta kun kaikki olivat saaneet purkaa energiaansa tarpeeksi. ;)


Reissumme oli varsin vauhdikas ja iloinen. Meistä aikuisistakin oli kiva mennä pitkin kiipeilyrataa, mutta parasta oli ehdottomasti nähdä lasten ilo ja riemu. Ketterästi kummatkin tytöt menivät ja Vilma auttoi tarpeen tullen siskoaan. :)

6 kommenttia:

 1. Villen viidakossa ei ollakkaan vielä käyty :) pitää joku päivä käväistä! Voi kuinka iloiselta Senni näyttää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat tytöt olivat ihan innoissaan. Senni ei tuntunut pysyvän nahoissaan kun oli niin täynnä riemua. :D

   Poista
 2. Voi kuinka teillä näytti olevan mukavaa! :) Meillä on alkava viikko Isimiehen talviloma joten jotain lomajuttuja on tännekin tulossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa kun Teppo onnistui saamaan lomansa samalle viikolle Vilman loman kanssa niin tämäkin reissu onnistui. :)

   Viettäkää mukava loma! :)

   Poista
 3. Hauskan näköinen paikka. :) Eipä mun lapsuudessa ollut tuollaisia sisäleikkipaikkoja.

  VastaaPoista