keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Paketti pohjoiseen

Kummityttöni täyttää pian 11-vuotta, joten päätiin muistaa häntä pienellä paketilla ja kortilla.
Valitettavasti en voi ojentaa lahjaa hänelle kasvotusten kun itse asustan täällä eteläisemmässä suomessa ja hän Oulun seuduilla, välimatkaa on siis melkoisesti.

Onneksi posti kulkee ja pystyn sen avulla muistamaan hänen syntymäpäiväänsä.
Olen pyrkinyt valitsemaan aina sellaisia helposti lähetettviä lahjoja, eli ei mitään kamalan painavaa ja kooltaa isoa. Mitä vanhemmaksi tyttö on tullut, sitä hankalampaa on keksiä lahjaa, josta hän pitäisi ja joka olisi helppo lähettää.

Tänä vuonna paketissa tytölle lähti kahdet korvakorut, jotka löysin eräästä korukaupasta. Toivottavasti hän pitää niistä. Yritin valita sellaiset suht neutraalit, en mitään heppakorviksia tms. kun voi olla, että tytöstä ne ovat jo lapsellisia. Mielestäni löysin kivat korvikset, ei liian lapselliset eikä liian aikuismaiset.

Kortinkin tietenkin askartelin. Halusin antaa tyttömäisen, kauniin kortin, mutta en mitään liian lapsellista, teinihän tuo tyttönen alkaa kohta jo olemaan.
Kukkaset ja perhoset päätin unohtaa, jotenkin ne eivät nyt sovi kun on lunta ja pakkasta.
Sen sijaan tein kuviollisesta helmiäspaperista lumihiutaleita ja koristelin ne timanteilla.
Korttiin pääsi myös sievä keijukainen (juu kyllä keijuja voi olla talvellakin). Keijun kiinnitin korttiin tähden muotoisella haaraniitillä. Kun keijua siitää, paljastuu sen alka kultainen sydän, kiva pikku jippo minusta. :)
Mitä luulette, tykkääkö 11-vuotais?

3 kommenttia:

 1. Tykkää! Korvikset, etenkin oikeanpuoleiset, ovat nätit! Kivasti ajateltu, että niitä voi käyttää myös tulevina vuosina eivätkä ne näytä lapselle ostetuilta. Kaunis on myös kortti! :)

  Tipulassa on sinulle haaste, käy kurkkaamassa! Olisi hienoa, jos osallistut! :)

  VastaaPoista
 2. Yritän keksiä lahjoja, jotka tulisivat oikeasti käyttöön eivätkä vain kaapin täytteeksi. :)

  Kävinkin jo kurkkimassa haasteen ja olen ehdottomasti mukana!

  VastaaPoista
 3. Voi kummityttösi ilahtuu varmasti saamastaan lahjasta! :)
  Meillä on kaksi kummilasta ja kolmas syntymssä ensi kuussa. Vanhin kummilapsistamme on alakouluikäinen ja tosiaan mitä vahmemmaksi hän tulee, sen vaikeampaa lahjan ostaminen on! Kummius on kuitenkin ihanaa ja rakastan kaikkia kummilapsia tasapuolisesti, myös vielä masussa potkivaa. <3 Minulla onkin luonnoksissa muhimassa kummiudesta kertova postaus. :)

  VastaaPoista