maanantai 8. joulukuuta 2014

Syyskauden viimeinen muskari

Tänään meillä oli syyskauden viimeinen muskari.
Minulle ja Sennille muskari on ollut todella mieluinen harrastus, siksipä päätin että muskaria jatketaan myös kevätkausi. :)

Muskarissa Senni on kuin kala vedessä! Innoissaan tyttö soittelee joka kerta rumpua ja hymyssä suin kuuntelee kun muut laulavat tuttua alkulaulua:

Pikku Senni, pikku Senni
Kiva kun olet täällä.
Pikku Senni, pikku Senni
Kiva kun olet täällä.
Aijai aijaijai,
Kiva kun olet täällä.
Aijai aijaijai,
Kiva kun olet täällä.

Kovasti tyttö tarkkeilee ja matkii kaikkea mitä muskarin täti ja isommat lapset tekevät. Senni osaa taputtaa, tömistää, pyöriä, tanssahdella ja soittimienkin soittaminen onnistuu hienosti.

Muskarissa on myös kaksi pientä vauvaa ja heitäkin Senni käy välillä moikkaamassa ja sanoo "vauva".

Senni tykkää kovasti laulusta, jossa nallet tallustavat. Silloin tyttö tallustaa ympäriinsä, välillä innokkaasti taputtaen.
Kotonakin tyttö tykkää tallustella ja äitiä pyydetään laulamaan nallelaulua.

Kotona kaikki ämpärit, kattilat ja tuolit muuttuvat hetkessä rummuksi ja silloin äidin toivotaan laulavan muskarin aloituslaulua.

Minulle käy monesti harrastusten suhteen niin, että kyllästyn pian ja sitten sinne ei huvittaisi edes lähteä. Muskarin kanssa näin ei ole käynyt, niin hyvin olemme molemmat viihtyneet. Kun Senniltä kysyy, mitä muskarissa tehdää, kuuluu tytön suusta laaaa. Laaa tarkoittaa laulua, olen opettanut että muskarissa lauletaan ja leikitään.
Uudesta kodistamme on pidempi matka muskarille, kuin mitä vanhasta kodista oli ja kävellen aikaa kuluu noin 30min yhteen suuntaan. Mikään ylitsepääsemättömän pitkä tuo matka ei ole (vaikka yksi äiti kauhistelikin muskarilla matkamme pituutta) ja aion jatkossakin kävellä muskarille, saapahan samalla liikuntaa. :)

Teimme Sennin kanssa joulukortin muskarin tädille. Nyt tuleekin useamman viikon tauko muskariin, mutta tammikuun puolella pääsemme taas lauleskelemaan.

Korttiin tuli Sennin kädenjälki ja sormista tein iloisia tonttuja. Satuin löytämään askartelulaatikostani tonttulakki-tarroja ja ne päätyivätkin korttiin. Annoimme kortin muskarin tädille ja hän ilahtui siitä kovasti. :)

Tämä oli varmaankin ainut joulukortti, jonka tänä vuonna teen. Päätin, että tänä vuonna en ota stressiä joulukorteista kun tuo muuttokin osui juuri joulun alle.
Muutamat valokuvakortit tilattiin eilen Tepon kanssa, mutta niitäkään ei tilattu edes kaikille sukulaisille, saatika sitten ystäville tai tuttaville.
Moni on kuitenkin facebookissa ja sinne laitan sitten joulutervehdyksen kaikille.
Tänä vuonna näin. :)

2 kommenttia:

  1. Haha, tuo kortti on aivan huippu! :)
    Minä en saanut tänä vuonna ainaiseksi askarrella edes sitä yhtä korttia. Ehkä ensi vuonna? Taisi viime vuonnakin sanoa näin.. :D

    VastaaPoista