keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Nosh-vaatekutsut

Viime lauantaina pääsin elämäni ensimmäistä kertaa vaatekutsuille! :)
Siskoni Nea oli järjestänyt Nosh-vaatekutsut.
Nosh on suomalainen yritys joka käyttää vaatteissaan luomupuuvillaa. Suomalaisuus ja ekologisuus saivat minut kiinnostanumaan Noshista.

Kutsuille mentäessä en tuon enempää kyseisestä yrityksestä tiennyt enkä heidän tuotteistaankaan. Pian olin kuiten viisaampi. :)
Nosh tekee pääsääntöisesti lastenvaatteita, mutta myös naistenvaatteita löytyy. Vaatteet on valmistettu kestäviksi ja ne sopivat myös herkkäihoisille, sillä niiden valmistuksessa ei ole käytetty kaikenmaailman myrkkymömmöjä. Lastenvaatteiden käyttöikä on normaalia pidempi vaatteiden mallin vuoksi. Mm. monissa housuissa oli kääntöresorit ja bodyissä tuplanepparit.
Kaikkein halvimpiahan nämä vaatteet eivät ole, mutta kun ottaa huomioon että näille on luvattu pitkä käyttöikä niin mieluusti näihin satsaakin. Varsinkin pienillä lapsilla tuntuu vaatteet käyvän pieniksi jo muutamassa kuukaudessa ja taas pitäisi ostaa uudet. Noshin nerokkailla ratkaisuilla vaatteiden pitäisi mennä pidempäänkin ja niiden pitäisi kestää hyvinä pesusta toiseen. Omaa kokemusta minulla ei siis vielä ole, mutta esittelijä toi yhden oman lapsensa lempivaatteen mukanaan joka ei ollut kyllä mennyt pesussa miksikään.
Mitään överikalliita vaatteet eivät ole, mutta hintavampia kuin esim. H&M:n vaatteet.

Suomalaisuuden ja ekologisuuden lisäksi, monet Noshin kuosit miellyttivät minua. Ihania värejä ja kuvioita oli paljon ja ne on suunniteltu niin, että vaatteita on helppo yhdistellä keskenään.
Mieleni olisi tehnyt tilata vaikka mitä, mutta hillitsin itseni ja tilasin Sennille vain yhden paidan. Testaillaan sitä ja jos saamme siitä hyviä kokemuksia, tilaan varmasti jatkossakin Noshin vaatteita.
Tilaamani paita on puuterin värinen ilves-paita, jossa toinen hiha on veikeästi raidallinen kun muuten paitaa koristavat salmiakkikuvioiset ilvekset. :)

Noshilta voi tilata myös kankaita ja äitini hullaantui niihin ja tilasi niitä paaaljon. Sennillekin hän tilasi kankaita, joista olisi tarkoitus loihtia jokin tunika. Siihen palailen varmasti kunhan se valmistuu.

Kutsuilla oli oikein rento tunnelma ja esittelijä oli hauska, nuorekas ja osasi kyllä hommansa. Kaikki tilasivat jotakin. ;)
Nea oli tehnyt kutsuille kaikenlaisia herkkuja, suolaista ja makeaa. Tarjottavien kunkkuna taisi kuitenkin olla pallomerikakku, jonka koristeluun minäkin pääsin osallistumaan.

Kutsuista jäi hyvä mieli ja tänään pakettini saapuikin jo postista ja pääsin ihastelemaan ilves-paitaa, voi kuinka ihana pehmeä se onkaan ja niin nättikin. :)

Onko kenelläkään kokemuksia Noshin vaatteista?

Pahoitteluni näistä hieman kököistä postauksista. Joudun kirjoittelemaan näitä toistaiseksi puhelimella, kunnes saamme netin uuten kotiin ja sitten pääsen kirjoittelemaan taas koneella. :D

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo paita. :)
  Mulla ei ole kokemusta kyseisestä merkistä, mutta kuullut olen hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!
   Minä en tiennyt kyseisestä merkistä mitään entuudestaan, mielenkiinnolla testaillaan tuota paitaa. :)

   Poista