keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Muuttokuulumisia

Nyt on ehtinyt vierähtää jo pidempi tovi siitä, kun viimeksi tein postauksen. Päivittäin olen kyllä käynyt pikaisesti lukemassa muiden kirjoituksia, mutta en ole ehtinyt edes kommentoida niitä.

Nyt pahin muuttokiire on takanapäin ja ehdin tehdä pienen postauksen meidän muutosta.

Viime viikon loppupuolella tavaroita alettiin tuoda pikku hiljaa uuteen kotiin. Välillä tuntui, ettei tavarat vähene ollenkaan vaikka niitä oli viety jo monta kuormallista. Pakkaaminen touhukkaan taaperon kanssa oli aivan mahdotonta! Innokkaasti Senni yritti auttaa, kantoi pahvilaatikoita ja keräili niihin tavaraa, mutta minun pakkaamani tavarat hän otti laatikoista pois aina kun silmäni vältti. Onneksi äitini otti Sennin hoitoonsa muutamina päivinä, näin muutto saatiin etenemään. Kiitos äiti! ♡

Viikonloppuna olikin sitten kaikkien isojen huonekalujen vuoro muuttaa. Kävi ihan sääliksi Teppoa ja hänen veljeään kun he raahasivat isoa jenkkisänkyä ja sohvaa seitsemänteen kerrokseen (hissiin ne eivät mahtuneet).

Nyt kaikki tavarat ovat uudessa kodissa. Kamala kaaos täällä toki vielä on, mutta pikku hiljaa tavarat alkavat löytää paikkansa.
Ennen kuin tavaroita oli saatu tuotua ja ennen kuin olin siivonnut uuden kodin, olin aika ahdistunut. Mielessä pyöri ajatus siitä, että mitä jos emme viihdykään täällä ja miten Senni suhtautuu muuttoon.
Mieleni koheni huomattavasti kun olin pessyt ja puunannu uuden kodin putipuhtaaksi, näytti jo paljon paremmalta! Nyt kun kaikki tavaramme ovat täällä, tuntuu tämä jo kodilta! ♡
En haikaile vanhaan kotiin. Senni on ollut aivan innoissaan uudesta kodista, etenkin omasta huoneestaan. Kiltisti tyttö nukkuu omassa huoneessaan, kertaakaan ei ole itkenyt kun on viety nukkumaan.

Uudesta leikkipihasta Senni pitää myös kovasti ja se käytiinkin testaamassa hyvin pian.

Voin sanoa olevani aidosti helpottunut! Tuntuu siltä, että olemme löytäneet hyvän kodin perheellemme, paikan jossa voi elää normaalia lapsiperheen arkea. :)

Muutosta ei olisi tullut yhtään mitään ilman lähesten apua. Iso kiitos teille kaikille jotka tavalla tai toisella autoitte muutossa. ♡♡♡

1 kommentti:

  1. Oi, Senni selvästi nauttii uudesta pihasta! Ihanaa, että koti tuntuu heti kodilta. :)

    VastaaPoista