tiistai 14. lokakuuta 2014

Lehtisateessa

Syksyinen luonta ja sen ihanat värit houkuttelevat ulos. Pieni taapero saa ihailla käpyjä, tammenterhoja ja maahan pudonneita lehtiä.

Viime lauantaina oli aivan ihana, aurinkoinen syysilma. Vietimme aikaa Sennin ja Tepon kanssa vanhempieni luona ja Senni sai juoksennella pitkin pihaa. Olin ottanut järkkärin mukaan siinä toivossa, että saisin napattua muutaman kivan syyskuvan tytöstä. Aurinko sai vaahteran keltaiset lehdet oikeen hehkumaan ja Sennistä oli hurjan hauskaa kun isi ripotteli lehtiä hänen yläpuolellaan. Innostuipa tyttö myös itse heittelemään lehtiä. Onnistuinkin saamaan iloisia ja aurinkoisia kuvia tytöstä. :)

Eilen eli maanantaina meillä ei ollutkaan muskaria syyslomien takia, joten päästimme Nean kanssa mennä mummulaan. Päivä ei ollut niin aurinkoinen, mutta vettä ei satanut joten suuntasimme ulos kamerat mukanamme. Mummu toimi lehtien lennättäjänä ja lapsilla oli hauskaa! Saimme ikuistettua Sennin ja Antonin riemukkaita syysleikkejä kameroillamme.


Tässä iloisia syyskuvia serkuksista:Ja tässä aurinkoiset lehtisadekuvat Sennistä:


Värikästä syksyn jatkoa kaikille ja ihanaa syyslomaa niille jotka sellaista viettävät! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. :) Meilläkin on lapset nauttineen noista vaahteranlehdistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Vaahteranlehdet on siitä kivoja, että ne ovat melko isoja (toisin kuin esimerkiksi koivun) ja niissä on usein todella kauniit ruskanvärit. :)

   Poista
 2. Oi miten ihania kuvia!!

  Haaveilin vastaavista syksyotoksista mutta meillä on täälläpäin jokin tauti vaahteroissa, kaikki lehdet näyttävät siltä kuin päälle olisi kaadettu ämpärillinen mustaa maalia. Ei kovin houkuttelevaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! :)

   Oho, mikäköhän niitä vaahteroita oikein vaivaa? :/

   Poista