lauantai 6. syyskuuta 2014

Mummun kätten töitä

Sennin Mummu eli minun äitini on taas väkerrellyt itse kaikkea ihanaa!
Mosaiikkitöitä on valmistunut koko kesän ajan ja nyt syksyllä puikot ovat alkaneet heilumaan. Myös betonitöitä on valmistunut ja niihin myös minä, Nea ja Jaana osallistuimme, mutta niistä taidan tehdä ihan oman postauksen.

Mosaiikkitöitä äitini on tehnyt monenlaisia, mutta nyt on valmistunut useampi mosaiikkipallo ja nyt minäkin sain omani. :) Pallo on oikein kaunis ja ihanan värikäs. Pallo koristaa nyt parvekeemme lasipöytää, minun tekemän mosaiikkiruukun vieressä. Jonkinlainen jalusta pallolle pitäisi vielä keksiä, etteivät syystuulet vie sitä mukanaan.


Pahoittelut kuvien huonosta laadusta.
Järkkärissäni on jotain häikkää ja jouduin ottamaan kuvat tavallisella pikkukameralla.

Sennille äitini kutoi söpöt siililapaset ja niihin sopivat pinkit villasukat. Senni sai myös hauskan ja tyttömäisen, pikkiriikkisen käsilaukun. Tytöstä onkin tullut oikea neiti, korut kiinnostavat, hiuksia (niitä onnettomia haituvia) pitää harjata, kenkiä (etenkin Tepon) pitää sovittaa jalkaan ja minun laukkuni ovat olleet kovassa käytössä. Ostin Sennille kirppikseltä jokin aika sitten käsilaukun, mutta tämä äitini tekemä on selkeästi hienompi, kyllä tytön nyt kelpaa. :D


Äitini kautta olen oppinut arvostamaan kädentaitoja ja oppinut tekemään niitä hieman itsekin. Toivon todella, että tämä sama arvostus ja kenties myös taidot tarttuisivat jonakin päivänä Senniinkin. :)

4 kommenttia:

 1. On se taitava!!! Tuo mosaiikkipallo on kyllä ihanan värikäs!
  Adele ei ainakaan tippaakaan välitä kädentöistä, mutta jospa sitten vanhempana innostuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin innostuin vasta teininä, ala-asteella käsityöt oli inhokkiaine. Yläasteen mukavan opettajan ja onnistumisen ilon kautta innostus käsitöihin alkoi, eikä loppua näy. :)

   Poista