tiistai 9. syyskuuta 2014

Arvonnan voittaja

Nyt on tullut aika julkistaa blogini ensimmäisen arvonnan voittaja!
Arvonta saikin paljon innokkaita osallistujia, paljon enemmän kuin osasin edes toivoa! Blogini sai arvonnan aikaan myös uusia lukijoita. :)
Iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille. <3

Arvonta suoritettiin seuraavasti:

Kirjoitin kaikkien arvontaan osallistuneiden nimet paperilapuille ja taitoin laput "kiinni".
Laput laitoin suureen kulhoon ja ravistelin kulhoa, jotta ne menivät varmasti sekaisin.
Senni sai toimia onnettarena ja nostaa kulhosta voittajan nimellä varustetun lapun.


Senni katseli ensin kulhoa mietteliäästi, mutta pian nosti kulhosta lapun ja antoi sen kiltisti minulle.

Arvonnan voittaja oli selvillä, lapussa luki PAULA.
Paljon onnea Paulalle voitosta! Toivottavasti palkinto on mieluinen. :)
Laitoin Paula sinulle sähköpostia ja kyselin osoitettasi. 
Paula pohti arvonta kommentissaan, miten sain tehtyä betonisista raparperilaatoista niin tasaisia. Mitään erityistä kikkaa minulla ei ollut ja kyllä minunkin laattani olivat hieman epätasaisia ja sateella syvennyksiin jää vettä. Teimme tänäkin syksynä betonitöitä ja siskoni Nea teki raparperilaattoja ja niistä tuli oikein tasaisia. Tasaisuus johtunee siitä, että ne tehtiin ulkovaraston lattialla, eikä ulkona maata vasten niin kuin minun laattani. Nea kirjoitteli laattojen valmistuksesta blogissaan ja sen pääsee lukemaan tästä http://vauvanaskeleet.blogspot.fi/2014/09/sementista-raparperipolku_7.htmlPyysin teitä laittamaan minulle myös postaustoiveita ja niitä tulikin kiva määrä ja paljon erilaisia. Moni oli toivonut, että esittelisin kotiamme/sisustustamme ja lastenhuonetta. Lastenhuone-postausta en tee, sillä sellaista meillä ei erikseen ole. Jonkinlainen koti-postaus on kuitenkin luvassa. Moni muukin postaustoive miellytti minua ja voi olla että muitakin toiveita tulen toteuttamaan.


Iso kiitos vielä teille kaikille, jotka luette blogiani ja jaksatte vielä kommentoidakin tekstejäni. Blogi on minulle ikään kuin päiväkirja, mutta on ihanaa kun saa jakaa ja kuulla kommentteja ja mielipiteitä, ei tarvitse yksinään höpistä. :)

1 kommentti:

  1. Kiitos voitosta ja raparperilaatta vinkistä. Minulla syy epämääräiseen muotoon ja epätasaisuuteen oli myös liian pehmeä alusta.

    VastaaPoista