tiistai 12. elokuuta 2014

Taapero harrastaa

Jo odotusaikana haaveilin pääseväni tulevan lapsen kanssa erilaisiin harrastuksiin ja muskari oli yksi toiveistani.  Kesällä saimme seurakunnalta kirjeen, jossa oli Sennille synttärikortti ja tiedote seurakunnan järjestämistä harrastuksista. Silmääni osui ilmoitus muskareista! Tuonne on päästävä!

Laitoin heti ilmoittautumis-viestin menemään ja jäin odottamaan vastausta. Vastausta ei kuulunut moneen päivään, joten soitin asiaa hoitavalle henkilölle.  Puhelin ei kuitenkaan koskaan vastattu, joten ehdin jo haudata toiveen muskari paikasta.

Eilen seurakunnasta kuitenkin soitettiin ja kerrottiin, että minulle, Sennille sekä siskolleni Nealle ja hänen pojalleen Antonille olisi vielä paikat vapaana yhdessä ryhmässä. Olin siis aiemmin yrittänyt ilmoittaa meidät kaikki muskariin. Ilomielin otin paikat vastaan! Jee nyt pääsemme muskaroimaan!

Kun Senni ja Anton olivat ihan pieniä (Anton taisi olla jopa vajaa 1kk), kävimme vauvajoogassa.  Sekin oli ihan kiva harrastus, minä vain kyllästyn todella nopeasti liikuntaharrastuksiin. Lisäksi ihan pikkuvauvan kanssa harrastamisessa on omat hankaluutensa.

Tämä muskari vaikuttaa juuri sopivalta harrastukselta, se on järkevään kellonaikaan (ei päikkäriaikaan niin kuin monet muut harrastukset/ohjattu toiminta tuntuu olevan), muskari kestää vain 35min (eikä 2,5h niin kuin vauvajooga, oli mielestäni tosi pitkä aika), matkaa meiltä muskarille on varmaankin vain 1,5km eli ei lainkaan paha pyöräillä tai kävellä. Lisäksi muskari vaikuttaa hyvältä, sillä Senni Rakastaa musiikkia. On myös kiva päästä edes kerran viikossa ihmistenilmoille,  ettei itse ihan höperöidy kotona. Hirveän kalliskaan tämä ei mielestäni ole, kausimaksu 25€.

Muskaria pitää musiikkipedagogi, vaikka järjestäjänä onkin seurakunta.  Me emme ole kovin uskovaisia, mutta ei meitä haittaa jos siellä uskonnollisia laulujakin lauletaan. :)

On niin ihana päästä taas harrastamaan ja tapaamaan muita aikuisia ja heidän lapsiaan. Hihkuin innosta koko eilisen päivän, enkä malttanut pysyä nahoissani.  :D

Onko muilla muskari kokemuksia?

2 kommenttia:

 1. Me käytiin viime vuosi seurakunnan muskarissa, jota myös veti "ihan oikea" musiikinopettaja - lastenohjaajatkin vetävät varmasti hyviä muskareita, mutta vaatii aikamoista ammattitaitoa luoda tuokio, jonka parissa pienet viihtyvät. (Tiedän oman työni puolesta..) Ja oli kyllä kivaan, Ellu tykkäsi ja uskonnollisia leikkilauluja oli korkeintaan kolmasosa, mikä miusta oli oikein sopiva määrä. :)

  Me siirryttiin nyt musiikkiopiston muskariin, jossa syyslukukausi maksaa 120 euroa. :P Aika on kuitenkin hyvä, paikka lähellä, ohjaaja huippu ja E. tykkää, niin noh, maksetaan nyt sitten. Seurakunnan muskarissa varmaan jatketaan satunnaisesti, meillä täällä se on avoin niin ei tarvitse ilmoittautua - toisaalta se oli se aika iso miinuskin, koska lapsia oli välillä tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla teidän muskari kokemuksesta. :)

   Auts, aika kirpaisee hintainen muskari. Mutta toisaalta minäkin olisin maksanut muskarista enemmän, jotta päästään harrastamaan ja tapaamaan muita. Voisi ne rahat paljon huonomminkin käyttää. :)

   Poista