lauantai 26. heinäkuuta 2014

Puuhamaa

Tämä postaus tulee nyt jälkijunassa, mutta tulee kuitenkin. :D
Vietimme maanantaina kesäisen päivän puuhamaassa. Mukana olivat Senni, Vilma, Anton, Nea, Aleksi, Satu (Sennin kummitäti), Teppo ja minä.
Liikkeelle lähdettiin jo aamupäivästä ja pois lähdettiin vasta ilta viiden aikaan. Päivä oli helteinen, onneksi varjopaikkojakin löytyi mukavasti.

Päivä aloitettiin trampoliineilla ja niagaraliulla. Senni oli ensimmäistä kertaa elämäsään trampoliinissa ja nautti kovasti, nauroi ja kikatti ääneen. :D Vilma onkin jo kokenut tarmpoliinilla pomppija ja se sujuikin häneltä kuin ammattilaiselta. Kaikki muutkin kokeilivat trampoliineja, myös aikuiset. :)
Niagaraliukua kokeilivat vain Senni ja Anton, meidän äitien avustuksella tietenkin, eikä hurjapäitä pelottanut yhtään. Minua itseäni kyllä hiukan hirvitti kun alas tultiin melkoista vauhtia.


Voi sitä riemua kun saa pommmppia!


Siskokset
Sitten olikin jo aika mennä syömään. Meillä oli omat eväät, valmis ranskikset yms. eivät houkutelleet. Puuhamaassa on kiva kun siellä on grillipaikkoja katoksineen päivineen. Meillä oli kylmälaukuissa grillattavaa ja muuta evästä, tietenkin myös paaaljon juotavaa. Anton myös ihastui Vilmaan. Pikkuhurmuri oikein keimaili, naureskeli ja hymyili leveästi aina kun näki Vilman. Ihana pienimies. <3

Ruuan jälkeen pikkuisten oli aika käydä päiväunille ja sillä välin kierreltiin ne paikat joihin Vilma halusi. Vilma pääsikin pomppimaan ja kiipeilemään ja kiertelemään erilaisia temppuratoja. Minä ja Nea vahdimme pikkuisten unta, mutta muu porukka meni Vilman mukana. Tämä oli hyvä ratkaisu, olisikin ollut Vilmalle varmasti pitkästyttävää vain istua ja odottaa koska pienet heräävät.


Vilma ja Satu

Pienten päikkärit jäivät melko lyhyiksi, mutta siitäkin huolimatta he jaksoivat olla aurinkoisia koko päivän. Eikä kukaan muukaan sen suuremmin kuikutellut. :)
Kun päikkärit oli nukuttu, käytiin keinumassa ja halailemassa puuhanallea. Me aikuisetkin innoistuimme keinumaan, oli kyllä jännää, ellei jopa pelottavaa. ;) Miten se ei lapsena tuntunut läheskään niin pahasti vatsan pohjassa kuin nyt?
Välipalaakin haukattiin hiukan ja sitten suunnattiin vesipuiston puolelle. Vesipuistoin altaiden vesi oli todella kylmää! Senniä se ei haitannut, pikku vesipeto polskutteli innoissaan. Kovin kauaa emme silti altaassa viihtyneet ja saunan kautta menimme järven rannalle. Järvivesi oli minusta huomattavasti lämpöisempää kuin allasvesi. Kiva että puuhamaassa on mahdollista uiskennella myös järvessä, rantakin oli pitkälle matalaa ja se on tietenkin lapsiperheelle plussaa.


Aikuisiakin lapsetti :D
ja ilmeistä päätellen myös pelotti ;)

<3


Kaikki lapsukaiset samassa kuvassa.
On ne vaan ihania <3Päivä oli oikein onnistunut, aurinkoinen ja iloinen. Minusta puuhamaa sopii ihan pienillekin lapsille, ainakin meidän mussukat viihtyivät. Paljon nähtiin ja puuhailtiin, mutta tuntui että paljon jäi vielä näkemättä ja kokemattakin. Ompahan seuraavallekin kerralle jotain uutta ihmeteltävää. Vilman kanssa olemme toki käyneet puuhamaassa ennenkin, mutta Sennille ja Antonille tämä oli ensimmäinen kerta. Mennään kyllä ehdottomasti uudestaan. :)

1 kommentti:

  1. Kuvista välittyy oikein hyvin, kuinka riemukas päivä teillä on ollut. :)

    VastaaPoista