sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Ensiaskeleet
Niin sekin päivää koitti kun Senni otti ensiaskeleensa. <3
Nea ja Anton olivat meillä kyläilemässä perajantaina (25.7) ja silloin Senni päätti ottaa ensimmäiset askeleensa ilman tukea. :)
Kyllä niitä askelia jo odotettiinkin! Senni on aina ollut kovin varovainen liikkumisen suhteen.
Konttaamaankin harjoitteli kauan heijaamalla. Mutta kun lähti konttaamaan, se sujui hyvin ja varman oloisesti eikä neiti ole kertaakaan muksahdellut kontatessaan.

Tukea vasten Senni on kävellyt jo kauan ja pidemmän aikaa myös niin että pitää vain yhdestä kädestä kiinni. Taito itsenäiseen kävelemiseen siis varmasti jo olisi, uskallus vain puuttuu. Muutaman kerran neiti on nyt ottanut askelia ilman tukeakin, mutta pääsääntöisesti haluaa pitää vielä kiinni jostakin.

Konttauksen lisäksi Senni liikkuu nyt karhukävelytyylillä. Eli konttausasennossa, mutta polvet eivät osu maahan. Neiti on kyllä varsin hupaisain näköinen kun etenee kuin hämähäkki, pylly pystyssä ja kovaa vauhtia. :D

Eiköhän se kävelykin tule jossain vaiheessa pääsääntöiseksi liikkumismuodoksi. Vastahan Senni täytti vuoden eli aikaa on vielä harjoitella. :)

Käytiin aamulla hieman ulkoilemassa ja räpsin muutaman kuvan.
Kirjoittelin jokin aikaa sitten, siitä kuinka haluaisin saada Sennistä kuvia joissa neidillä olisi kukkaseppele päässää. Pari päivää sitten onnistuinkin ottamaan sellaisia, laitan siis yhden kukkaseppelekuvankin tänne. :)

Tänään aion pyöräillä Sennin kanssa vanhempieni luokse (pyöräilimme sinne eilenkin). Teppo osti viimekesänä täytettävän uima-altaan ja siinä olisi tarkoitus vilvotella tänäänkin. Näillä helteillä meidän kodissa, jonka ikkunat ovat etelään, on niin tuskasen kuuma, että täällä ei oikein viihdy. Mummulaan siis!Kesävarpaat

Karhukävelyä :D10 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia.
  Kohtahan se Sennni jo juoksee. :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten iloinen tyttönen! ♥ Hurjasti onnea uudesta (odotetusta) taidosta!

  VastaaPoista
 3. Hienoa Senni! <3 Välillä ite toivoisin, että Dani ei osaisi kävellä! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kai mun pitää olla sit ihan tyytyväinen että Senni etenee harkitusti. Jospa neidin päähän ehtisi tulla hiemän järkeä ettei juokse sitten pää kolmantena jalkana. ;-)

   Poista
 4. Ihana Senni <33 oli mahtavaa päästä näkemään ensi askeleet!
  Suloisia kuvia,varsinkin kesävarpulit :)

  VastaaPoista