keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Synttärikutsut postitettu

Eilen saatiin postitettua kutsut Sennin 1-vuotis syntymäpäiville. :)
Minulla ja Tepolla on kummallakin niin isot suvut, että kutsut lähtivät vain sukulaisille eli mummit, papat, kummit, tädit, sedät/enot kutsuttiin. Teppo sai päättää ketä hänen suvustaan kutsutaan ja minä päätin omani. :) Jos kaikki tulevat paikalle on meitä yhteensä liki neljäkymmentä, huh! Meille ei tällaista ihmismäärä mahdu kerralla, joten olemme päättääneet pitää juhlat vanhempieni luona. Toivottavasti sää suosisi ja juhlavieraat saisivat nauttia juhlista myös puutarhan puolella.

Kutsutkortit tilattiin ifolorilta, se tuntui fiksuimmalta ratkaisulta niin ajallisesti kuin rahallisestikin. Ihan kivat niistä tulikin. Kannessa on kuva keinuhevosella keinuvasta Sennistä. Senni rakastaa keinumista! Ei tarvitse kuin kerran kysyä haluaako neiti kiikkaamaan niin leveä hymy nousee korviin ja tyttö alkaa hihkua ja heijata. :D
Tuo keinuheppa on nyt näppärä, Senni osaa ottaa siinä itse vauhdit. Eli suuri kiitos Sennin Satu-kummille ja hänen perheelleen kun saatiin keinuheppa lainaan. :)
Kortin kannessa on myös perhosia, sopivat hyvin kun niitä tulee olemaan mm. kakussa ja koristeissakin. Kortti on helmiäspaperia ja sopiikin hyvin kutsukortiksi.
Nyt vain odottelen, että kutsut löytävät perille ja toivon että saan ilmoitukset osallistujista. :)


Käytiin tänä aamuna ostamassa servettejä ja hieman kertakäyttöastioita juhliin ja voi miten ihanat me löysimmekään! Teppo ei voinut ymmärtää miten intoilin jostain kertakäyttölautasista niin paljoa. ;) Ne ovat vain niin ihanat, niissä on pikkumyy ja väri on pinkki, passeli juuri meidän neidille! Aikuiset saavat toki kahvinsa ihan posliinikupeista, mutta nuo kerttikset ovat näppärät lapsille ja muille mehunjuojille. :) Minusta lastenjuhlissa voi ihan hyvin käyttää kerttiksiä.

Tämä syntymäpäiväjuhlien järjestäminen on sitten ihanaa, nautin kyllä ihan täysillä! <3
Stressiä ei ole vielä tullut, mutta ehkä sekin vielä tulee kunhan leipomisurakka alkaa, mutta kaikki aikanaan. :)
Olen ehkä hiukan pöhkö kun näin intoilen, mutta eikös se ole ihan hyvä kun osaa iloita, vaikka sitten ihan vain kerttisastioista, ei aina tarvitse tapahtua maatamullistavia asioita jotta voisi iloita. :)

Iloista päivää kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Voi, ihana kutsu!!! Odottelen jo, että se kolahtaa postilaatikkoomme :)

    Pikku Myy-kerttikset <3
    Ja totta kai sitä on innoissaan lapsensa ensimmäisestä syntymä päivästä :D:)

    VastaaPoista