perjantai 13. kesäkuuta 2014

Synttäreiden suunnittelua

Pian meidän vauva on virallisesti taapero kun hän täyttää 1 vuotta!
Synttäreiden suunnittelu on jo täydessä käynnissä ja ajattelinkin hiukan paljastaa, mitä kaikkea olen suunnitellut.
Suunnittelu alkoi teeman pohdinnalla. Senni on meidän pieni prinsessa, joka tykkää muumeista. Mietinkin että joko prinsessa taikka muumi-teema olisi sopiva. Mutta sitten totesin, että tulevina vuosina, kun neiti osaa ilmaista paremmin mieltymyksensä, voivat muumit ja prinsessat nousta esille. Päätinkin, ettei mitään erityistä teema tule, sen sijaan jokin ns. punainenlanka joka toistuu juhlissa. Koska kullannuppumme on syntynyt kesällä, haluan että juhlat ovat kesäisen hempeät, värikkäät ja raikkaat. Värejä saa siis olla, mutta pääväriksi ajattelin vaaleanpunaisen. Kesään liittyy myös perhoset ja ne ovatkin ihanan herkkiä, joten ne toimivat juhlien punaisenalankana.
Kutsut haluan lähettää ihan perinteisinä kortteina, se tuo minusta juhliin jotenkin... hmmm... arvokkaamman/juhlavamman tunnun kuin esim. tekstiviesti- ta sähköpostikutsu. Tai sitten olen vain vanhanaikainen ja haluan lähettää ihan "oikeat" kutsukortit. Ensin ajattelin pyytää äitiäni askartelemaan kortit, mutta olen nakittanut hänelle jo erään tärkeän tehtävän, enkä halua ylikuormittaa häntä. ;) Kutsut tilataankin ifolorilta, valokuvakortteina. Korttipohjia olen jo katsellut, vielä pitää kysyä Tepon mielipide. :D Niin ja valita/ottaa niihin liitettävä kuva ja miettiä teksti.
Minä tykkään kovasti suunnitella kaikkea etukäteen, toisin kuin Teppo. Luulenkin että päävastuu synttäreiden suunnittelusta on minulla, eikä kyllä haittaa yhtään. ;) Toki kysyn myös Tepon mielipidettä ja sen hän varmasti myös kertoo.

Tarjoilut olen jo miettinyt valmiiksi. Sen tarkemmin niitä en vielä kerro, mutta kakusta voin paljastaa sen, että se tulee olemaan (toivottavasti onnistuu) karusellikakku. Jos joku ei nyt satu tietämään millainen on karusellikakku, niin googlen kuvahaulla löytyy kuvia. :)
Tähän sain idean Terhin ihanasta blogista (/http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/). Toivon etten ole ottanut liian suurta haastetta itselleni kakun suhteen.
Juhliin olisi tarkoitus tehdä myös babybuffee, jossa olisi sopivaa tarjottavaa pikkuväelle. :)

Koristuksiakin olisi tarkoitus laittaa hillitysti ja ne ovat tietenkin perhosia. Voi olla että muutama ilmapallokin laitetaan. Haluan myös että juhlissa soi lastenmusiikki, siitä vastuu on Tepolla. Senni rakastaa musiikkia ja tanssimista, joten onhan hänen omissa juhlissaan oltava musiikkia.


Sitten se tärkeä tehtävä, jonka olen antanut äitini toteutettavaksi. Se on tietenkin juhlien sankarin mekon ompelu! Kävimme tänään ostamassa kankaat ja muut tarvikkeet mekkoon. Siitä tulee oikea prinsessamekko. <3 On tulossa rimpsua ja rämpsyä. Haluan pikkuisellemme ainutlaatuisen, kauniin mekon. Mekkoa on tarkoitus käyttää vain juhlamekkona, joten se saa myös olla juhlava. Tarkoitus olisi säästää mekko muistona. Äitini tekee myös mekkoon sopivat tossut ja pääpannan. Haluan tehdä Sennille itse kukkaseppeleen päähän. Voi tosin olla, että neiti saa seppeleensä vasta kun otamme ns. viralliset 1-vuotiskuvat, juhlissa päätä saa koristaa Mummun tekemä panta. :)Näistä olisi tarkoitus syntyä juhlavaatteet Sennille <3


Tällaista olen siis jo suunnitellut. :)


Miltäs kuulostaa?

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa todella ihanilta suunnitelmilta. :)
  Innolla jään odottamaan millaiset juhlat, mekon ja varsinkin kakun ihanainen tyttö saa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :-)
   Kun teit karusellikakun, niin oliko yläosakin syötävää? Siis se mikä tule tukikeppien varaan? Vai oliko vain koristeena?
   Minä ajattelin tehdä sen vain koristeeksi, niin voin väkerrellä sen valmiiksi etukäteen. Eiköhän siinä alaosassakin ole tarpeeksi syötävää. :-)

   Poista
  2. Ei ollut syötävää. :) Olis muuten tarvinnut kunnon tuen ja kakkua oli muutenkin paljon. :) Kahdesta pahvilautasesta muokkasin katon pohjan ja kuorrutin sokerimassalla. :)

   Poista
  3. Kiitos vinkistä. Taidan tehdä samoin. Tekisi mieli jo aloittaa! :-D

   Poista
 2. Tuskin maltan odottaa synttäreitä. Niin kivan kuulloset suunnitelmat ja kakku, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon että kakku onnistuu, suuret on ainakin suunnitelmat:-D

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalta ja juuri sopivalta pikku prinsessalle :) Lasten juhlissa onkin varmaan parasta että saa käyttää paljon värejä! Mekosta tulee varmasti suloinen <3

  VastaaPoista